Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Re: Dobro veče

Post od snork »

Geza napisao:Onome ko je izmislio ovaj format E-uprave bih najradije polomio obe noge.
Gezo, sa kojom "uslugom" e-uprave imaš problema?
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

ljubitelj napisao:Moze bez problema. Nije dizel 1.6 jedina motorizacija, 1.8 benzin sasvim fino ide.
Ima ga moj uja, dao mi da se ucim na njemu :D on kaze da autoputem 170 glatko izvlaci.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ih bas da je glatko ne znam. Taj auto je nov mogao mooozda 175 sa nategne. Pričamo o 90ks 1.8. Ne G60 1.8 ili GTI.

RN3 Pro via TT
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Mozda je i do vw brzinomera, ali znajuci kako ide njegov konkretno i koliko ga macka i licka ne verujem da se muci i da mu nesto fali.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

http://youtu.be/-1TGfi0WFzQ?t=1
Domacin :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
stefankmn
Pobednik Garaža - Kup takmičenja
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Post od stefankmn »

https://media.giphy.com/media/vgFdQsjNvOSxG/giphy.gif

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

snork napisao:
Geza napisao:Onome ko je izmislio ovaj format E-uprave bih najradije polomio obe noge.
Gezo, sa kojom "uslugom" e-uprave imaš problema?
Nezadovoljan sam zakazivanjem termina za ličnu kartu. Svi datumi se popunjavaju 14 dana unapred, ne možeš da se prijhaviš u toku dana, jer se termini na magičan način popune u ponoć. Svako veče sedim ispred kompa spreman da kliknem na bilo koji slobodan termin, ali kada se prilika ukaže ceo sistem prijave jednostavno trokira. Osvežavanje stranice mi ne pomaže zato što su termini za tih 20 sekundi popunjeni.
Što se tiče zdravstvenih knjižica, neki biser iz uprave je zamislio da se uplatnice sa različitim pozivom na broj - onaj koji su davali u pošti i onaj koji dobiješ kada popuniš obrazac na sajtu ne slažu, te da (ako želiš da dobiješ knjižicu) moraš da ideš do lokalnog fonda i da se svađaš na šalteru zbog nečije nesposobnosti.

Poenta E-prave je da možeš da obaviš sve od kuće, a ne da juriš više puta iz jednog mesta u drugo. Samo to niko ne može da objasni našim genijalcima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Meni naprimer neće da prihvati LBO. Nisam u prilici da predam lično, mislio sam da ću moći online i moša. Pisao sam im, ne odgovaraju. Klasičan kretenizam.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Servis je dostupan u PU Novi Sad, PU Kragujevac, PU Novi Pazar kao i u PU za grad Beograd i to u sledećim policijskim stanicama: PS Novi Beograd, PS Savski Venac, PS Rakovica, PS Palilula, PS Voždovac i PS Vračar.
Meni treba Inđija.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Tako ti je svuda, sistem osmišljen tako da eto postoji ali naravno ne radi, već moraš opet lično da im dođeš na šalter, pokloniš im se i da te rukom upišu u spisak od dve odštampane strane. I to po sistemu "danas za danas", tj. to "zakazivanje" se radi od 7.00 do nekih 10.00h ako se ne varam, pa često se izgubi ceo radni dan na tu budalaštinu. I ja sam prošli put žešće ispizdeo ali šta ću - otišao tamo i rešio to za minut.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Izgleda da zavisi od PS-a, ja sam bez problema zakazao danas popodne za dva dana unapred, PS Voždovac. Došao tamo u zakazano vreme, 5min nakon zakazanog termina me prozvali.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Boza29
Reactions:
Pridružio se: 30 Okt 2016, 22:10
Garaža: Coming soon..

Post od Boza29 »

Milos napisao:http://youtu.be/-1TGfi0WFzQ?t=1
Domacin :)
Ahahahahahha ali kako hvata ritam :kezo:
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice :D
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

AHahha :rofl:
Korisnikov avatar
Boza29
Reactions:
Pridružio se: 30 Okt 2016, 22:10
Garaža: Coming soon..

Post od Boza29 »

Jbt ovo sad kad sam preziveo dobro je.Vozim se busem kuci i prilazimo skoli vozac umesto da uspori on daje gas a svetli bar 5-6 znakova za usporenje tim putem jos je nizbrdo skroz i on pri oko 80 na sat udara o betonskog lezeceg policajca kog nije primetio dizu se prednji tockovi leze na kocnicu i nekako usporava pre drugog lezeceg odmah tu i nastavlja da vozi normalno.Kaze nije video :kuku: Boze pa cemu ti sluze oci ej ima sigurno 5-6 znakova uspori pa ono skola pa nacrtan lezeci pa ogranicenje 30.Eee boze majku mu..
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice :D
Odgovori