Dobro veče
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Dobro veče
Mu prvi dan da vozi tu turu?
boli ga patka, nije njegov, nek rkće samo
boli ga patka, nije njegov, nek rkće samo
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Prvi dan nisam ga vidjao ranije.Imam osecaj da bukvalno razmisljaju tako.I da se raspadne jbg nije moj
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Isti slučaj. Mater im.TheWickerMan napisao:Meni naprimer neće da prihvati LBO. Nisam u prilici da predam lično, mislio sam da ću moći online i moša. Pisao sam im, ne odgovaraju. Klasičan kretenizam.
Idi u bilo koju poštu, ja idem svakog dana pa sam usput predao, završio za minut na šalteru. Stiže na kućnu adresu, kad, niko ne zna.
Ja sam prvo selektovao Beograd,a kad sam selektovao opstinu tek tad mi je prihvatio LBO.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A jesi li selektovao neku maloletnicu iz Šeste?
Crveni automobil je primećen večeras, vreba se...
Crveni automobil je primećen večeras, vreba se...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni kaze da neko koristi moj JMBG. I naravno da ne odgovaraju na poruke. BIo sam u SUP-u u NS-u gde su me prosetali kroz jedno 5 kancelarija i na kraju rekli da pojma nemaju kome treba da se obratim. MoroniTheWickerMan napisao:Meni naprimer neće da prihvati LBO. Nisam u prilici da predam lično, mislio sam da ću moći online i moša. Pisao sam im, ne odgovaraju. Klasičan kretenizam.

A sa citacem licne karte i sertifikatom ne radi (ne prepoznaje citac) iako sve to radi sa e-Porezi. Srbija.
Poslednja izmena od Delija u 14 Dec 2016, 21:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Delijo, da nisu i tebi falsifikovali LK pa se na tebe vode neke firme? Sumnjiv si, ima se za BMW i tako to
Ma, kompletni retardi su u administraciji, nema priče.
Probao Miloše i KG i KV, isto.

Probao Miloše i KG i KV, isto.
Može u pošti? Super! Ma samo nek stigne, neću skorije kući a i kad odem, biće praznici a oni svejedno neće raditi.Uroš S. napisao:Isti slučaj. Mater im.TheWickerMan napisao:Meni naprimer neće da prihvati LBO. Nisam u prilici da predam lično, mislio sam da ću moći online i moša. Pisao sam im, ne odgovaraju. Klasičan kretenizam.
Idi u bilo koju poštu, ja idem svakog dana pa sam usput predao, završio za minut na šalteru. Stiže na kućnu adresu, kad, niko ne zna.
A realno sta drugo ocekivati. Uvek uspeju da iznenade svojom retardiranoscu. Dade nam eu sad 80m eur za sredjivanje stanja, mozda se botovi dovedu u red.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam uspeo da sredim zloupotrebu JMBGa. Pisao sam im mailove, u nekom momentu sam im poslao očitanu LK i sredili su stvar.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sta su naveli kao uzrok problema?
Jel imas konkretan kontakt tog ko ti je resio problem?
Jel imas konkretan kontakt tog ko ti je resio problem?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Nisam pitao za razlog, a i pitaje je šta pametno mogu da mi napišu. Ja sam svejedno sumnjao da je taj nalog napravio moj prethodni poslodavac da bi sredio neke papire za mene, to mi zvuči logično.
Pisao sam na ovaj mail:
office@deu.gov.rs
Bili su korektni, u nekoj meri i ažurni. Ja sam prvo tražio da mi kažu sa koje adrese je izvršena registracija, onda se ispostavilo da je to fiktivna adresa, pa sam dokazao da ona ne postoji i onda sam tražio da mi uz moju potvrdu identiteta deaktiviraju taj nalog i omoguće da se ponovo registrujem.
Nakon jedno dve nedelje povremenog dopisivanja, uspeo sam
Pisao sam na ovaj mail:
office@deu.gov.rs
Bili su korektni, u nekoj meri i ažurni. Ja sam prvo tražio da mi kažu sa koje adrese je izvršena registracija, onda se ispostavilo da je to fiktivna adresa, pa sam dokazao da ona ne postoji i onda sam tražio da mi uz moju potvrdu identiteta deaktiviraju taj nalog i omoguće da se ponovo registrujem.
Nakon jedno dve nedelje povremenog dopisivanja, uspeo sam

- TheWickerMan
Naterao si me da izađem napolje. Stvarno pada 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Malopre sam stigao kuci. Lepo, lepo, da nisam nogirao ovu moju skoro sad bi bio romantican 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- TheWickerMan