Sport
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Sport
Obzirom da se reklo NE ljudima koji predstavljaju vladajucu garnituru, ovo smatram kao jedan od njihovih retkih poraza od kada su zajasili, a isto tako sam misljenja da nam predstoji najtezi period od osnivanja 1914. Jebace nam majku za ovo. Ali ako i dodje do gasenja kluba, bar ce ga ugasiti sopstveni navijaci, a ne raznorazne jajare, hohstapleri i secikese!
I dalje ne razumem ko je ubio coveka za kog kazu da zivotinju nije povredio u zivotu?
http://www.kurir.rs/sport/kosarka/video ... ak-2589955
http://www.kurir.rs/sport/kosarka/video ... ak-2589955
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mislio sam da me više ništa ne može iznenaditi od vesti iz sveta.
Kažu postoji prvensto čil lidersica-čil liding.
I konkurisali su kod MOK-a uz obrazloženje da je to vrasta gimnastike i da ga treba uvrstiti na olimpijadu.
Kažu postoji prvensto čil lidersica-čil liding.
I konkurisali su kod MOK-a uz obrazloženje da je to vrasta gimnastike i da ga treba uvrstiti na olimpijadu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ako moze objasnjenje sta je u pitanju sa Vojvodinom?DukeNS napisao:Obzirom da se reklo NE ljudima koji predstavljaju vladajucu garnituru, ovo smatram kao jedan od njihovih retkih poraza od kada su zajasili, a isto tako sam misljenja da nam predstoji najtezi period od osnivanja 1914. Jebace nam majku za ovo. Ali ako i dodje do gasenja kluba, bar ce ga ugasiti sopstveni navijaci, a ne raznorazne jajare, hohstapleri i secikese!
Ne pratim vec godinama sta se desava u klubu pa sam neupucen.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To je priča koja je najčešće kružila po gradu. Šta je bilo, teško da će se saznati, kao i za mnoge druge.Markoni napisao:Prica koju sam ja cuo, a koja naravno ne mora da bude tacna, jeste da je davao pare na kamatu i da ga je roknuo neko od duznika.
Širim haos!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kako kleveću cccc 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ukratko... Nakon Batine smrti i pokusaja vodjenja kluba od strane njegovog sina je nastalo rasulo (nije ni pod Batom bilo bolje, ali niko od poverilaca nije smeo da potrazuje svoje), da bi klub preuzeo menadzer Zoran Pavlovic na nelegitiman nacin-sazivanjem lazne skupstine. To se rusi na sudu i legitimna skupstina dovodi na mesto predsednika Zoku Scepanovica. Stvari se malo dovode u red (iako je i tu bilo muljanja) i Vosa krece sa dobrim rezultatima. Kako su lesinari namirisali krv, tako u klub prvo dolazi Zbiljic (Energotehnika Juzna Backa), a zatim i ostatak "sponzora"- sve politickim putem. Jednostavnom pretnjom, svojstvenom danasnjem vremenu, primoravaju Scepanovica da se povuce i postavljaju Gajica (Aleksandar gradnja) za novog predsednika. Oni su pokusali promenu statuta, gde bi klub prakticno ostao bez ikakvog tela koje bi kontrolisalo rad Uprave i mogli bi da rade sta god pozele, a to bi verovatno znacilo premestaj i prodaju vrednog zemljista u Veterniku na kome se nalazi SC Vujadin Boskov, kao i izmestaj stadiona sa sadasnje lokacije (bez obzira sto je u vlasnistvu grada, potrebna im je podrska ljudi iz kluba za tako nesto). Niko normalan im to ne bi dozvolio i njihov predlog na Skupstini nije prosao. Njih niko nije smenjivao, ali su se oni nadurili kao mala deca i podneli ostavke. Sta ce dalje biti, za sada se ne zna. Sve zavisi da li se ima snage za borbu do kraja ili ce pojedini ljudi praviti kompromise.Darko napisao:Ako moze objasnjenje sta je u pitanju sa Vojvodinom?DukeNS napisao:Obzirom da se reklo NE ljudima koji predstavljaju vladajucu garnituru, ovo smatram kao jedan od njihovih retkih poraza od kada su zajasili, a isto tako sam misljenja da nam predstoji najtezi period od osnivanja 1914. Jebace nam majku za ovo. Ali ako i dodje do gasenja kluba, bar ce ga ugasiti sopstveni navijaci, a ne raznorazne jajare, hohstapleri i secikese!
Ne pratim vec godinama sta se desava u klubu pa sam neupucen.
Problem je sto nemas postenog coveka sa parama koji bi se usudio da udje u ovaj talog od naseg fudbala (prvi ja koji obozavam taj klub ne bih, pa makar na racunu imao 100 miliona €, jer znam kako stvari funkcionisu), dok su ostalo samo lesinari koji bi rodjenu majku prodali za saku dolara. Sve u svemu, vecita patnja se nastavlja.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...