Jednostavno kupi mikrofiber peskir za susenje auta i prebrisi auto, nije neka investicija a spasice te ogrebotina po laku

Uz šamponiranje i sve faze pranja ide "omekšana" voda, voda koja ne ostavlja tragove kamenca. Omekšana voda je predtretman kao napajanje uređaja za revers osmozu.Markoni napisao:Pa znam da placam isto. Kada ispiram svakako odaljim pusku.
A sto se vode tice, ne verujem da uz samponiranje ide osmoza, a svakako taj program najduze koristimo pri pranju i verovatno sa njim najblize drzimo pusku.
Tapatalk Post
Ja sam ranije redovno tamo išao ali jednom su mi namazali unutrašnjost nečim lepljivim što je posle prosto uništilo prekidače (počeli da se ljušte) i prestao sam. A i krpe su ponekad znale da smrde. Nisam bio bar dve godine, možda su se popravili, ako je neko bio skorije neka napiše. Čak sam i samouslužnu koja je pred počeo da obilazim, nekonzistentna je, nekad pena jedva ide, a nekad je OK. Tako da i ja tražim gde ću, a da je u ovim krajevima.noob napisao: Ima ispod na Padini, gde prodaju polovna pozila, kakva li je ona?
De je tacno ova perionicaOgi napisao:Probajte Gazela samousluznu, odlicna je, pena super, demineralizovana voda, ima ono za skidanje vode, mazanje guma, miris, cetke ... 50 din 90 sek.