Poslovno-porodični oko 25k €

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Edmundo
Reactions:
Pridružio se: 16 Dec 2016, 22:48

Re: Poslovno-porodični oko 25k €

Post od Edmundo »

Deca sad nisu velika, ali moram da gledam kolika ce biti. Za jos 5 godina, koliko planiram da vozim auto koji sada kupim, imace 10-15 godina.

Taj tunel jeste problem. Jedno od njih mora da sedi na njemu, odnosno da stavi noge na njega ili ih rasiri oko njega. Prvi polozaj je neudoban, drugi dovodi do "nemoj da stavljas svoje noge na mene" situacije. Ko ima decu razume koliko u voznji nervira konstantna svadja na zadnjoj klupi.

Da nema tog tunela ne bih nista razmisljao, novi superb, pa mozda cak i ovo sto sad imaju na akciji za 27k € - 190 KS DSG.

Ne znaci da na kraju necu to i uzeti, ali ipak gledam sve opcije.

Kod X-traila se brinem kako on vuce sa 1.6 130 KS u odnosu na sadasnjeg superba 2.0 140 KS.

Kako se pokazao novi Tucson?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Pozdrav i dobrodošao. Vozim Civic i sad mi je nepojmljivo da sledeći auto ima taj tunel. Ako je tehnički izvodljivo ne znam zašto uopšte većina proizvođača ne ukine taj tunel. Mnogo bi bilo komfornije putnicima. Ne znam kakav je HR-V, tebi mali verovatno? Sportage možda.

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Tunel =4x4

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Edmundo
Reactions:

Post od Edmundo »

Hm, Nissan vise nema gde da se kupi u NS. Znaci moram za Bg da bih video xtrail.

Gledao sam i talisman sad na netu. Deluje da ima dosta nizi taj tunel nego superb. Bacicu pogled i na to, ko zna, mozda me odusevi.

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Sačekaj Kodiaq. Kuga loše prošla na Auto Bild testu, najgore činu mi se.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Troje dece menja priču. Šta ima sa 3 odvojena sedišta nazad? Neki MPV?

Tapatalk
Edmundo
Reactions:

Post od Edmundo »

Heinz napisao:Sačekaj Kodiaq. Kuga loše prošla na Auto Bild testu, najgore činu mi se.
Jednom sam bio "zamorce" kada je neki proizvodjac prvi put napravio novi klasu, i nije bas sjajno proslo. Jesu posle ispravili sve nedostatke, ali tek nakon godinu-dve. Ja od Kodiaqa ocekujem da bude vrhunski kao i superb, ali se bojim mogucih gresaka u prvim isporukama. Ocekujem cenu nesto jacu od superba, tako da bi ono sto meni odgovara bilo malo skuplje od plana, a ne bih ga ni uzimao dok "ne odlezi".

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Verso, ali nije za 30k godišnje po meni.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Talismana moras videti uzivo da bi doziveo pun utisak, pride trazi da ti upale svetla.
Nije ni Kodiaq losa ideja (ne bih se brinio sto je prvi SUV, na kraju krajeva to je samo prepakovani Audi), xTrail mi se uopste ne svidja, dol Tupson (Pisa sam utiske iz voznje) u beloj boji sa onim dobrim felnama jako lepo izgleda ali me kao ceo auto ne fascinira, pogotovo u voznji. No dobijes dosta auta za ne tako veliki novac.
Edmundo
Reactions:

Post od Edmundo »

Auto ipak mora i meni da se svidi. A nikako se ne vidim u nekom MPV-u. Limuzina ili SUV.

MVP varijanta dolazi u obzira samomako bih prodao i moj i zenin auto, pa njoh uzeo polovan i pouzda MPV, a sebi nesto manje novo. U tom slucaju je budzet 30k € za oba, ali to je skroz druga prica.

Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

CRV i RAV4 nemaju taj tunel nazad ali prelaze budzet od 25 hiljada...Superb nije los izbor, ogroman je nazad pa ce klinci imati finu komociju, treba obici sve i videti uzivo, tako ces najbolje proceniti.
Edmundo
Reactions:

Post od Edmundo »

Upravo pogledao Talisman. Za 24k € dobijense bas puno opreme (navigacija, masazeri,...). Bas lepo izgleda.
Ali kad te superb razmazi sa prostorom :). Gurnuo sam sediste do kraja, a hteo bih jos malo mesta iako sam prosecne visine. Kad tako gurnem sediste nazad na zadnjoj klupi mnogo manje mesta nego u superb. Mada nije strasno.
Tunel je dosta nizi.
Veliki minus sto nema peta vrata. Onoliki gepek, a ne mozes da ga iskoristis za kabaste stvari kad zatreba.

Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Koji motor ide za te pare?
Nissan mozda Stojanov prodaje? Video sam okvire tablica na par Nissana u saobracaju
Edmundo
Reactions:

Post od Edmundo »

Ide onaj od 130 KS.
Stojanov je valjda samo serviser

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ok je skroz da se i tebi svidi auto :)

Uglavnom, video si i kad uzimas Talismana? Klako su ti svidela sedista u Talismanu? Ispregivaras jos popust 500-1000e i dodas vece felne, mozda jos nesto do 25 000, bomba..
Superb je isto odlican izbor, mada je Talisman mnogo originalniji, verovatno i udobniji, plus lepsi i mocnija pojava.
Zaključana tema