Sport
Re: Sport
https://youtu.be/SY1cgzYDLts
Imao je jos dve zapanjujuce asistencije na ovoj utakmici.
Jokara zadnjih 6 utakmica od kada se vratio posle povrede najefikasniji igrac NBA ispred Lebrona i svih ostalih... postao standardno najbolji asistent ekipe i najprecizniji suter...
Imao je jos dve zapanjujuce asistencije na ovoj utakmici.
Jokara zadnjih 6 utakmica od kada se vratio posle povrede najefikasniji igrac NBA ispred Lebrona i svih ostalih... postao standardno najbolji asistent ekipe i najprecizniji suter...
-
- Pridružio se: 17 Dec 2016, 11:19
I Zvezda prva u fudbalu i basketu... Sve ok!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Leptejebo da te jebo da te jebo...Mr.Rotor napisao:Vojvodina državni projekat.

https://www.youtube.com/watch?v=Qx_W78FLzeY
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kakvi li su mentalni sklopovi to fudbaleri kad moraju da ga slušaju svaki dan na treningu?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Lalatović je oduvek takav, kroz život ga vodi fanatizam a ne umeće (kako fizičko tako ni mentalno). Ja mu ovo ne zameram jer ne mislim da je izjavu dao da bi se okoristio, on naprosto ne zna za bolje. Dobar članak na tu temu:
http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/porta ... alatovica/
http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/porta ... alatovica/
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Što ne znači da nije poltron...
Ok je napisao čovek u Nedeljniku i slažem da svako ima pravo da nekoga podržava i voli, pa makar to bio pogrešan izbor. Jedina, ali vrlo bitna "rupa" u rezonu je što je zaboravio da spomene da ljudi često izjavljuju ljubav i podršku nekome bez nekog određenog cilja već samo iz razloga što se tako osećaju sigurnijim, što će to možda da im donese korist u budućnosti, itd... To je ono čuveno "glasaću za tebe kad budeš na vlasti, a do tada..."
Ok je napisao čovek u Nedeljniku i slažem da svako ima pravo da nekoga podržava i voli, pa makar to bio pogrešan izbor. Jedina, ali vrlo bitna "rupa" u rezonu je što je zaboravio da spomene da ljudi često izjavljuju ljubav i podršku nekome bez nekog određenog cilja već samo iz razloga što se tako osećaju sigurnijim, što će to možda da im donese korist u budućnosti, itd... To je ono čuveno "glasaću za tebe kad budeš na vlasti, a do tada..."
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Morao bi biti retko glup poltron da se dodvorava Vučiću a proziva vrh FSS i Kokezu, za kojeg je opšte poznato da je Vučiću možda i najverniji mali od palube 

There are 10 kinds of people in the world:
Ja sam siguran da mu se namerno nameće sa pričom. Već ga vidim na nekoj funkciji u FSS-u sa sve tim istim Kokezom.
Jedina dobra stvar u svemu tome je to što je zvezdaš.
Jedina dobra stvar u svemu tome je to što je zvezdaš.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Vladapetr
Nema to toliko veze...odmah ispod Vučića, u njegovom prvom ešalonu saradnika ima gomila sukoba koje Vučić i sam indukuje da bi ih hendlovao, ali tu se takvi kao Lalatović, koji neće mnogo da misle i pametuju, drže broja 1 i drugo ih ne interesuje.
Nema to toliko veze...odmah ispod Vučića, u njegovom prvom ešalonu saradnika ima gomila sukoba koje Vučić i sam indukuje da bi ih hendlovao, ali tu se takvi kao Lalatović, koji neće mnogo da misle i pametuju, drže broja 1 i drugo ih ne interesuje.