BMW serije 5 F10
Re: BMW M5 F10
A u k, tezak dan za slabo srce.
Prvo ste poceli sa CLS-om u ovoj temi:
viewtopic.php?f=7&t=271
A sad cete me dokrajciti sa M5-icom ovde.
Imajte milosti!!!
Prvo ste poceli sa CLS-om u ovoj temi:
viewtopic.php?f=7&t=271
A sad cete me dokrajciti sa M5-icom ovde.
Imajte milosti!!!
Jbt kakav auto. Ovo je prelepo.
Off topic
Što ste mi izbacili smajli koji diže šešir sa glave?

Off topic
Što ste mi izbacili smajli koji diže šešir sa glave?

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
super je to, sali kad samo pomislim koliko kostaju te gume koje su posle ovog snimalja mogle samo na otpad... 

Posle toliko nagadjanja, M550d xDrive je potvrdjen
Premijera ce biti u Zenevi a pocetna cena 80.800e.
U pitanju je triturbo 3.0 dizelas od 381ks, maksimalnog obrtnog momenata 740 Nm, ubrzanjem 0-100 za 4.7s i prosecnom potrosnjom 6.3l (dobro ajde ovo je diskutabilno).

p.s. Ne znam da li je dobra tema ali ako moderatori smatraju da nije neka izdvoje.
http://www.autozeitung.de/auto-neuheite ... -genf-2012

Premijera ce biti u Zenevi a pocetna cena 80.800e.
U pitanju je triturbo 3.0 dizelas od 381ks, maksimalnog obrtnog momenata 740 Nm, ubrzanjem 0-100 za 4.7s i prosecnom potrosnjom 6.3l (dobro ajde ovo je diskutabilno).

p.s. Ne znam da li je dobra tema ali ako moderatori smatraju da nije neka izdvoje.
http://www.autozeitung.de/auto-neuheite ... -genf-2012
au, samo tri litre agregat...
TRIturbo.... to jos nisam cuo 

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Zver... :shock: 

Misljenja ce biti podeljena, ali verujem da ce osasaviti nekog konkurenta sa benzinskim motorom na stazi i onda ce svima da bude super... :roll:
Dobro je to sto ne izgleda kao M, nego kao M-Paket...
Dobro je to sto ne izgleda kao M, nego kao M-Paket...
Auuuuuuu savrseno!
Stvarno su najjaci sa dizelima!

Voleo bih da cujem ovaj motor kako zvuci.
Sve je to lepo, ali kad se cuje mocni V8 ili V10 benzinac covek vise ne razmislja normalno. Juce mi je pred prozorom kancelarije dva puta prosao Maserati Gran Turismo, zastao par puta, ljudi, kako se ono prokleto dobro cuje ono je neverovatno. Pola zgrade je izaslo na prozor da vidi to cudo od auta koje ispusta tako mocan zvuk
Sve je to lepo, ali kad se cuje mocni V8 ili V10 benzinac covek vise ne razmislja normalno. Juce mi je pred prozorom kancelarije dva puta prosao Maserati Gran Turismo, zastao par puta, ljudi, kako se ono prokleto dobro cuje ono je neverovatno. Pola zgrade je izaslo na prozor da vidi to cudo od auta koje ispusta tako mocan zvuk

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Podaci su impresivni :smesko:Floyd napisao: U pitanju je triturbo 3.0 dizelas od 381ks, maksimalnog obrtnog momenata 740 Nm, ubrzanjem 0-100 za 4.7s i prosecnom potrosnjom 6.3l (dobro ajde ovo je diskutabilno).

Never Say Never Again