Sunčano je deset dana unazad, a za sutra sam isplanirao planinarenje i najavili kišu. Od ponedeljka opet sunčano
Stigla zima...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Stigla zima...
Ovde najavili 13 danas, a jedva 6 stepeni.
Sunčano je deset dana unazad, a za sutra sam isplanirao planinarenje i najavili kišu. Od ponedeljka opet sunčano
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Trenutno na NatGeo ide ovaj serijalBoza29 napisao:Ovi u Montrealu dominiraju pogotovo policija na kraju
Da nije ovo neki prank ili skrivena kamera?
http://channel.nationalgeographic.com/h ... thru-hell/
Šta sve tu možeš videti i kakvih sve budala ima pa to je strašno.
Dobro je da ima ovakvih emisija da se uverimo da nismo jedine budale na planeti.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Kupim zimsku na OMV, mislim da ste je hvalili ovde da je dobra, ajde da probam.

508din 3l. Da li sam lud? Ispada skuplje od goriva zimska tečnost za vetrobransko staklo

508din 3l. Da li sam lud? Ispada skuplje od goriva zimska tečnost za vetrobransko staklo
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ja sam pre x godina ima problema sa tim OMV Caristalom na Jazz-u. Dok je bila zima sve je bilo u redu, sa toplim vremenom su počele da se zapušavaju brizgaljke.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Razblaži je malo. Nema potrebe za -30, a kada se razblaži, uračunavši i cenu destilovane, ukupan trošak je dosta prihvatljiiji.
Meni je Evox sa MOLa zapušavao brizgaljke, na više različitih automobila. Super radi posao, miris je OK, ali se ispostavilo da ima neki problem sa gustinom, čime li već. Probao sam i da ga razblažim, bez poboljšanja.
Meni je Evox sa MOLa zapušavao brizgaljke, na više različitih automobila. Super radi posao, miris je OK, ali se ispostavilo da ima neki problem sa gustinom, čime li već. Probao sam i da ga razblažim, bez poboljšanja.
Meni sa Mola nikada problema, isto na 3 auta.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovaj Caristal koji je mene zezao je penio, verovatno je imao malo sapunice, i cenim da je problem kad se ta pena osuši i zapekne. No, to je bilo pre 6-7 godina, možda su promenili recepturu.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Snegic. 
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jbt ala je hladno napolju. A rekli danas kao sunce, +4-5C tako nesto, bar na prognozi na mobilnom sto imam. Jes prc, napolju pingvini popadali.
Da, -5 je trenutno. Rekli su da će biti oko +5, ako se raziđu oblaci i ogreje sunce. Samo što se to nije desilo. 
Sada je jako visok pritisak (oko 1030 mb). Sve dok je pritisak visok, ostaje stabilno vreme, tj. oblaci se neće pomeriti. Takvo stanje nekada zimi može da potraje po mesec i više dana. Pošto je reč o niskim oblacima, često na planinama u ovim situacijama bude sunčano i toplije nego u niziji.
Sada je jako visok pritisak (oko 1030 mb). Sve dok je pritisak visok, ostaje stabilno vreme, tj. oblaci se neće pomeriti. Takvo stanje nekada zimi može da potraje po mesec i više dana. Pošto je reč o niskim oblacima, često na planinama u ovim situacijama bude sunčano i toplije nego u niziji.
Ђенерал Јанковић
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
E samo jos fali da bude ovako mesec dana i selim se na Havaje ili tako nesto. Kad ce se rascisti ova magla ili sta je vec? 
Meni ostao utisak od pre 5-6 g, kad je bio onaj baš jak mraz par nedelja, pa otoplilo na -10°C... Osećaj, kao da je granulo proleće 
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
U NS-u nema snega, samo inje stoji po drveću, fino je hladno napolju. Ja krenuo da operem auto pa odustao.