Stigla zima...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Stigla zima...
Ja sam dobio od Europetrola onu sa rukavicom. Praktično.
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
Ja dobio uz auto.

Odlicna.

Odlicna.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mi to nismo dobili. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ja imam neku golemu sa sundjerastom drskom 
Sent from my SM-G935F

Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Fali mi grejac volana.
Za dupe mi ne treba grejanje, ali za ruke se ne bih bunio ni malo...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sloba napisao:Nisam vozio nijedna kola na kojima se donji deo soferke poslednji odmrzava. Potpuno suprotno bude, prvo se pojavljuju otvori iznad duvaljki.
Verovatno je mislio na samo dno soferke koje se zaista uvek poslednje odmrzne sem ako vozilo ima odmrzavanje brisaca
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
LJubitlej je sve objasnio.
Ja bih dodao ono sto koristim na drugom autu koji se ne garazira,koji gospodja vozi svako jutro i nema vremena za struganje leda po 10 minuta.
Najelegantije resenje je sprej za odledjavanje..Ali opet treba vremena i malo struganja...
Najjednostavnije i najjeftinije resenje je karton na prednju i zadnju soferku.I neki tanki kartoncic na prednja bocna stakla,ako se uspe ugurati u prorez izmedju gume i stakla da ga drzi.MOze i papirna kesa.Nema sta da se struze.
Smotas i u gepek.Karton se promeni posle par dana,jer se navlazi,auto se izluftira da izadje vlaga.
Moze da se stavi i folija za sunce.Leti iznutra,zimi spolja.Zelepe se lepo oni gumeni vakumi za staklo.Dok je neko ne ukrade.Ali je 100 din pa nije ni bitno.
Parkirati u zavetrinu,pored zgrade jer zrace toplotom.Itd,itd.....
Treba malo maste uloziti.
I sa ovim je dovoljno da sednes,upalis auto i dok se on zagreje za 2 min,poskidas "aksesoare",prsnes led sprej ako je potrebno negde i krenes na posao za manje 3 minuta.
A komsija pored struze,struze stakla onom jeftinom grebalicom sa pumpe,pa sve led prsti okolo.I to sve onom grubom stranom.A ni auto nije upalio da se greje,bar malo da pomogne toplotom iznutra.Pa da upotrebi i gumenu stranu grebalice.Jbg,ne cita forume
Dodje samo na prolece da pita kako ispolirati soferku jer se eto cudom izgrebala zimus
Ja bih dodao ono sto koristim na drugom autu koji se ne garazira,koji gospodja vozi svako jutro i nema vremena za struganje leda po 10 minuta.
Najelegantije resenje je sprej za odledjavanje..Ali opet treba vremena i malo struganja...
Najjednostavnije i najjeftinije resenje je karton na prednju i zadnju soferku.I neki tanki kartoncic na prednja bocna stakla,ako se uspe ugurati u prorez izmedju gume i stakla da ga drzi.MOze i papirna kesa.Nema sta da se struze.
Smotas i u gepek.Karton se promeni posle par dana,jer se navlazi,auto se izluftira da izadje vlaga.
Moze da se stavi i folija za sunce.Leti iznutra,zimi spolja.Zelepe se lepo oni gumeni vakumi za staklo.Dok je neko ne ukrade.Ali je 100 din pa nije ni bitno.
Parkirati u zavetrinu,pored zgrade jer zrace toplotom.Itd,itd.....
Treba malo maste uloziti.

A komsija pored struze,struze stakla onom jeftinom grebalicom sa pumpe,pa sve led prsti okolo.I to sve onom grubom stranom.A ni auto nije upalio da se greje,bar malo da pomogne toplotom iznutra.Pa da upotrebi i gumenu stranu grebalice.Jbg,ne cita forume

Dodje samo na prolece da pita kako ispolirati soferku jer se eto cudom izgrebala zimus

Delija napisao:Fali mi grejac volana.
Ja se slazem sa Delijom, mada je super filing voziti u koznim rukavicama 
Sent from my SM-G935F

Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Nisam imao srece, svi auti koje sam vozio su imali osobinu da se najdonji deo uz ivicu soferke najslabije i najsporije odrmzava. I to bas tamo gde su parkirani brisaci u prvih nekoliko cm.Sloba napisao:Nisam vozio nijedna kola na kojima se donji deo soferke poslednji odmrzava. Potpuno suprotno bude, prvo se pojavljuju otvori iznad duvaljki.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Zna li neko kada ce da se digne ovo govno od sumaglice i da bude malo suncano majku mu? 

Kazu sutra 
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
U NSu neće skorije ni nulu da pređe preko dana 
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk

sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk