Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Taj je parkiran 200m dalje, posle Cubija.
Išao sam za njim tih 200 metara, vozač je delovao malo izgubljeno.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nidžo, koji menjač nije "sinhronizovan"?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Meni je poznanik (radio u Asta auto NS) pricao da im je dosao kupac za tt 3.2 i tih par dana dok nije bila sredjena papirologija dali mu leona da vozi. Decko za 5 dana presao skoro 4000 kmikac2000 napisao:I onda se pojavi provereno test vozilo na prodaju kao odlicna kupovina
Kao oni Aurisi iz Navaka, oglaseni bili kao sluzbeni auti Tojote....

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Može da se desi da ne može u prvu da se vrati iz druge ili malo teže, mada iskreno ne mogu da se setim nekog aktuelnog auta kome prva nije kao i svaka druga brzina.Heinz napisao:Nidžo, koji menjač nije "sinhronizovan"?
Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pogrešno sam se izrazio za teže ubacivanje u prvu, jer sam preneo nešto što instinktivno radim već više od 20 godina ne razmišljajući previše o tome. Nije problem ubaciti u prvu na maloj brzini, bar kod Honde, ali imaš cimanje jer je u prvoj najviše izraženo što obrtaji nisu izjednačeni. Mislim da oba moja automobila nemaju to automatsko izjednačavanje obrtaja - ovo automatsko dodavanje gasa koje Nidža pominje. Zbog toga je klackalica u drugoj udobnija za putnike, a pitanje je i da li je to proklizavanje kvačila, koje se ionako dešava prilikom svakog kretanja od nule, gore za kvačilo od cimanja bez proklizavanja. Možda je drugačije kod kola koja imaju plivajući zamajac.
Ili prvom prelazim ili usporim drugom i ni ne stiskam kvačilo. U principu nikad ne polazim iz druge, čak ni kada idem lagano. Češće vratim u prvu.
Tapatalk
Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Sportak, nije nov - polovan ali malo prešo. Ima mali vizuelni nedostatak na zadnjoj levoj felni ali ne utiče na vožnju, glatko klizi. Vrlo udoban bez obzira na sportsku šasiju i tvrdo vešanje 
Motor samo klikće a nije dizelaš

Motor samo klikće a nije dizelaš

Spor dan na poslu? 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ma kakvi, turbo! 

Blago vama, koji 50 moete u petoj, dok sam imao golfa 50 je bilo u trečoj, do 60 negde je bila treča minimum tek posle 4 inače ga je baš gušilo ( sa čipom je bilo malo bolje )
Ali je ta 3 vukla preko 130 zato ( zato je i baš dobra bila za preticanja po magistralnim putevima jer je nisi ni trebao da šaltaš a išao je baš dobro čipovan....potekla mi suza sad kad se setim
)
Ali je ta 3 vukla preko 130 zato ( zato je i baš dobra bila za preticanja po magistralnim putevima jer je nisi ni trebao da šaltaš a išao je baš dobro čipovan....potekla mi suza sad kad se setim

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Нешто сам цртао мало на P9 lite.

TT

TT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Koji motor je bio u golfu?maniaxxx napisao:Blago vama, koji 50 moete u petoj, dok sam imao golfa 50 je bilo u trečoj, do 60 negde je bila treča minimum tek posle 4 inače ga je baš gušilo ( sa čipom je bilo malo bolje )
Ali je ta 3 vukla preko 130 zato ( zato je i baš dobra bila za preticanja po magistralnim putevima jer je nisi ni trebao da šaltaš a išao je baš dobro čipovan....potekla mi suza sad kad se setim)