Mobilne telekomunikacije
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Mobilne telekomunikacije
Woo-Hoo! 
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Al bar dobijes 2g garancije na uredjaj.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
pedja napisao:Sutra se otvara Huawei prodavnica Beograd.
Valjda će se nešto korisno iz toga izroditi.
ХахахаXepoj87 napisao:Hoce, koliko i iz Samsung prodavnice, imaces dodatke po duplo vecoj ceni
Sent from my SM-G935F
Мени се изродио један
Узео сам Huawei P9 lite /3Gb rom/. Још га чачкам. Знао сам отприлике шта да очекујем, мада је и бољи. Одлична обрада , екран ...лепи, лепи утисци. Ради брзо, мада да будем реалан радна мем је и више него што мени треба, бар ми се чини.
Оно што нисам детаљно тестирао- требаће времена је камера, мада за ово мало времена видим очигледан напредак у односу на претходни модел.
Узео сам и SD картицу (класа10), провидну силикон навлаку ,и ставио заш. стакло.
Следи стандардно прилагођавање ово овако...не боље овако па из почетка
TT
Al nije to bas to.DukeNS napisao:Hvala.Igor napisao:To je vezano za Apple Watch. Ili obrisite aplikaciju za njega, ili u njoj (Apple Watch) na >My Watch > General > Enable Handoff i to iskljucite.
To je preporucena aplikacija koju iP preporucije za koriscenje na osnovu istorije i trenutne lokacije. Klik na ikonicu ne radi ali ako prevucete prst preko na gore, vooola ulazi u aplikaciju.
U principu potpuno beskorisna stvar, a iskljucivabje se izgleda vise ne nalazi tamo gde je bilo jer uputstvo za gasenje te opcije se nenslaze sa stanjem stvari.
Baterija je perverzija. Pride je pouzdano da ce svaki put drzati toliko a ne da ce neki proces da se zabicikla negde i isprazni je dok si reko keks.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Evo i pravog rezultata mog s7edge za nase trziste, sa exynos 8core, a ne onog slabijeg 4core Snapdragona koji se svuda na netu testira:

Sent from my SM-G935F

Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Interesantno da guraju i dalje Kraita četvorojezgarnog pored exynosa još od note 4.
Ja sam doduše gledao test sa exynosom, mada u single core benchu krait bi trebao da ima bolji skor. Radi na vecam taktu od exynosa
Ja sam doduše gledao test sa exynosom, mada u single core benchu krait bi trebao da ima bolji skor. Radi na vecam taktu od exynosa
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Trebalo bi i tu ovaj da je jaci.
Ono sto sam ja gledao, oko 30% je Exynos jaci od Snapdragona 820 sveukupno, a single core je svakako nebitan, posto konstantno radi vise jezgara.
Ono sto sam ja gledao, oko 30% je Exynos jaci od Snapdragona 820 sveukupno, a single core je svakako nebitan, posto konstantno radi vise jezgara.
Sada videh ovo...koliko puta si ga dopunjavao ili ako nisi, sta si koristio, samo safari?Mr.Rotor napisao:Baterija...
Na IPu nema ono koliko je ekran potrosio, koliko sistem, nema kriva praznjenja i punjenja?
Mislim, dobra je baterija na IP7+, ali je ispod cak i Z3 Xperie, a ima mnogo telefona koji imaju bolje trajanje baterije, pa mi ovih 10 sati bez punjenja u realnom vremenu deluje nerealno.
http://www.gsmarena.com/battery-test.php3
Kakvo dopunjavanje. Ovo ne može da vidiš ako si dopunjavao bateriju. Najviše je korišćen Tapatalk i Instagram i to se ne vidi jer je pri vrhu, a mora da se skloluje do dole da bi se videlo ukupno vreme. Baterija je odlična i ne znam da neki telefon ima bolju, iskreno.
Pa ima ih dosta bolju bateriju, vidi se na linku koji sam okacio.
Kako ne moze da se vidi, kada tu pise od poslednjeg punog punjenja, isto kao i na androidu? To je ranije bilo bolje odradjeno, jer je belezilo od poslednjeg punjenja vreme, mada sada na androidu ima grafik gde se pokaze svako punjenje.
Sent from my SM-G935F
Kako ne moze da se vidi, kada tu pise od poslednjeg punog punjenja, isto kao i na androidu? To je ranije bilo bolje odradjeno, jer je belezilo od poslednjeg punjenja vreme, mada sada na androidu ima grafik gde se pokaze svako punjenje.
Sent from my SM-G935F
Pa pitao si me koliko puta sam dopunjavao...
Dopunjavao, ne punio do kraja.
Pitam, jer je ovo nerealan rezultat kako god da okrenes, moze i Laki postaviti koliko je njegov ip7+ izdrzao do slicne cifre od 10-15% baterije, pa mozda i ja lupam.
Pitam, jer je ovo nerealan rezultat kako god da okrenes, moze i Laki postaviti koliko je njegov ip7+ izdrzao do slicne cifre od 10-15% baterije, pa mozda i ja lupam.