Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ajde za Ukrajinu i jeste klimavo malo, ali za Izrael smo ispali potpuni debili i dan danas mi nije jasno zbog cega. Poenta je da Srbija treba da se opredeli za cilj, mi hocemo sa svima i sve to ne moze. Na kraju ce svi da te sjebu. Ako smo vec za EU, onda uskladis politiku sa EU i guras tako i dovidjenja.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jel ti ne kapiraš dinamičku komponentu priče? To kada smo mi podržavali Arafata i priznali Palsetinu je davno prošlo vreme. U međuvremenu su Jevreji i Arapi malo olabavili, Ameri više ne drže bezuslovno stranu Izraelcima u tom sukobu. Mi smo prestali da toliko podržavamo Palestince jer smo imali naše probleme i zato što smo zapustili odnose sa mnogo zemlaja. Zabole sada Izrael zato što sto mi pre 100 godina priznali Palestinu. Šta bi hteo - da povučemo priznanje, da izbacimo sve Arape iz zemlje, da pošaljemo dobrovoljce u pojas Gaze da bi se kao ušlihtali Izraelcima...? Veći je problem sa Jevrejima ako dođe par budala pa napravi neki antisemitski problem u Beogradu ili bilo gde u Srbiji, nego to što smo mi nekada davno priznali Palestinu.
I to nema nikakve veze sa usklađivanjem politike sa politikom EU. Zabole Izrael za EU.
Smanji malo autošovinistički doživljaj, dovoljno grešaka smo napravili i imamo problema, ne treba da se posipamo pepelom za svaku sitnicu.
I to nema nikakve veze sa usklađivanjem politike sa politikom EU. Zabole Izrael za EU.
Smanji malo autošovinistički doživljaj, dovoljno grešaka smo napravili i imamo problema, ne treba da se posipamo pepelom za svaku sitnicu.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Pa bas. Nisu mi te zemlje kao sto su nekad bile.Velja napisao:Šta fali tom društvu?
Angola je sad jaca od portugala. Nekad su bili robovi portugalaca a sad kupuju firme po portugalu i portugalci idu da sljakaju za crnce u angolu.
Za kazahstan nisam siguran ali glavni grad Astana im izgleda kao film iz buducnosti ne ulazeci u to da li se to nekom svidja.
Što si stao, a Pjongjang?
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Pjongjang izgleda kao BG na vodi
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Drugar bio negde 2002. Čak i nama teško zamislivo. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
Angola je jako daleko od napisanog...
Sve čisto i pod konac, k'o blokovi '70ih 

- methane.master
Nikad blokovi nisu bili pod konac 
Da je čisto, kaže da jeste. Svaka ti čast Veliki Wođo.

Da je čisto, kaže da jeste. Svaka ti čast Veliki Wođo.

Širim haos!
a Ukrajinci potpisali da se obavezuju da su totalno neutralni.Dusan napisao:
Pa i Rusi su potpisali da garantuju teritorijalni integritet Ukrajini,
Ukrajina prekrsila Ugovor, prestala da vazi ruska garancija.
Nista nije slucajno, kakva setva takva zetva sto bi rekao narod u poslovici.
Samo deo Astane je svemirski, mada ulažu neviđeno. Gradi se sve u 16. Bio sam nekoliko puta, mislim prošle godine poslednji put.Darko napisao:Pa bas. Nisu mi te zemlje kao sto su nekad bile.Velja napisao:Šta fali tom društvu?
Angola je sad jaca od portugala. Nekad su bili robovi portugalaca a sad kupuju firme po portugalu i portugalci idu da sljakaju za crnce u angolu.
Za kazahstan nisam siguran ali glavni grad Astana im izgleda kao film iz buducnosti ne ulazeci u to da li se to nekom svidja.
Tapatalk
Darko napisao:Pa bas. Nisu mi te zemlje kao sto su nekad bile.Velja napisao:Šta fali tom društvu?

Angola ne može da se meri ni sa jednom evropskom zemljom, a i u Africi ne stoji baš najbolje.
Idu belci da rade, tako je, ali rade u naftnoj industriji za velike kompanije.
- methane.master
Eto nam prvog predsedničkog kandidata, tj. kanidatkinje. 
http://www.danijelasremac.com/press_release.htm
Sent from mTalk

http://www.danijelasremac.com/press_release.htm
Sent from mTalk
Širim haos!
Typo na naslovnoj stranici, sjajno 
Danielle Sremac — Announement as Candidate for Serbian Presidency
Gramatika slaba i na srpskom...

Danielle Sremac — Announement as Candidate for Serbian Presidency
Gramatika slaba i na srpskom...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...