Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Sport

Post od Vladapetr »

Ne verujem da je Lalatović sposoban za toliko smislen proces. Meni ovo najiskrenije liči na pokušaj da se malo odglumi pamet i kaže neka smislena rečenica, što na kraju i ne mora da bude vezano za trenutnu političku situaciju.
Imam nekoliko prijatelja koji svako malo u diskusiji, kad se negde pojavi argument kakvi smo ili kako stvari funkcionišu, krenu sa pričom "ma to je još Dušan Silni lepo rekao...", "još je Staljin znao da to tako ne može...", "kod Tita se znalo..." itd. Javljaju se tu i Hitler i Draža, od nedavno i Sloba ili Đinđić :mrgreen:

Mr.Rotor napisao:Ja sam siguran da mu se namerno nameće sa pričom. Već ga vidim na nekoj funkciji u FSS-u sa sve tim istim Kokezom.

Jedina dobra stvar u svemu tome je to što je zvezdaš. :)
Naravno, svako situaciju tumači iz sebi bliske i razumljive perspektive ;)
Poslednja izmena od Vladapetr u 18 Dec 2016, 11:41, izmenjeno 1 put ukupno.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Koliko se sećam taj dečko je bio ispod prosečni igrač i u Zvezdi je bio zato što mu je tata bio u upravi. Ni kao trener nije ništa posebno. Ima sve predispozicije za poltronsku izjavu. Ne znam što se pridaje značaj.

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Zato što je Kim Kardašijan postala predebela :ccc:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

A otkad tebi smeta višak kilogama kod žena? :mrgreen:
Širim haos!
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

DukeNS napisao:
Darko napisao:
DukeNS napisao:Obzirom da se reklo NE ljudima koji predstavljaju vladajucu garnituru, ovo smatram kao jedan od njihovih retkih poraza od kada su zajasili, a isto tako sam misljenja da nam predstoji najtezi period od osnivanja 1914. Jebace nam majku za ovo. Ali ako i dodje do gasenja kluba, bar ce ga ugasiti sopstveni navijaci, a ne raznorazne jajare, hohstapleri i secikese!
Ako moze objasnjenje sta je u pitanju sa Vojvodinom?
Ne pratim vec godinama sta se desava u klubu pa sam neupucen.
Ukratko... Nakon Batine smrti i pokusaja vodjenja kluba od strane njegovog sina je nastalo rasulo (nije ni pod Batom bilo bolje, ali niko od poverilaca nije smeo da potrazuje svoje), da bi klub preuzeo menadzer Zoran Pavlovic na nelegitiman nacin-sazivanjem lazne skupstine. To se rusi na sudu i legitimna skupstina dovodi na mesto predsednika Zoku Scepanovica. Stvari se malo dovode u red (iako je i tu bilo muljanja) i Vosa krece sa dobrim rezultatima. Kako su lesinari namirisali krv, tako u klub prvo dolazi Zbiljic (Energotehnika Juzna Backa), a zatim i ostatak "sponzora"- sve politickim putem. Jednostavnom pretnjom, svojstvenom danasnjem vremenu, primoravaju Scepanovica da se povuce i postavljaju Gajica (Aleksandar gradnja) za novog predsednika. Oni su pokusali promenu statuta, gde bi klub prakticno ostao bez ikakvog tela koje bi kontrolisalo rad Uprave i mogli bi da rade sta god pozele, a to bi verovatno znacilo premestaj i prodaju vrednog zemljista u Veterniku na kome se nalazi SC Vujadin Boskov, kao i izmestaj stadiona sa sadasnje lokacije (bez obzira sto je u vlasnistvu grada, potrebna im je podrska ljudi iz kluba za tako nesto). Niko normalan im to ne bi dozvolio i njihov predlog na Skupstini nije prosao. Njih niko nije smenjivao, ali su se oni nadurili kao mala deca i podneli ostavke. Sta ce dalje biti, za sada se ne zna. Sve zavisi da li se ima snage za borbu do kraja ili ce pojedini ljudi praviti kompromise.

Problem je sto nemas postenog coveka sa parama koji bi se usudio da udje u ovaj talog od naseg fudbala (prvi ja koji obozavam taj klub ne bih, pa makar na racunu imao 100 miliona €, jer znam kako stvari funkcionisu), dok su ostalo samo lesinari koji bi rodjenu majku prodali za saku dolara. Sve u svemu, vecita patnja se nastavlja.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Misliš da je kod drugih ekipa bolje!?
Nije još je i gore!

Fudbal nam je već dve decenije u qurcu.
Mnogo sujete mnogo nameštanja i podela na Zvezdu i Partizan.

Slušao sam Kosanovića posle meča sa Zvezdom i samo bih mu postavio jedno pitanje, igrač koji je postigao autogol čiji je omladinac i ko ga je pozajmio M.Radniku?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Jokara na jednu asistenciju od tripl-dabla :bravo:

B92: Partija karijere Nikole Jokića! http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... id=1211987
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Car :bravo: :bravo:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jeste da je protiv teskih pacera, ali respect.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Statistika ne moze pokazati kako igra, te asistencije, to nisu nromalne asistencije, to je sve u stilu Teodosica bez gledanja pa jos bolje, bez preterivanja mislim da je kreativniji od Tea. Proslu utakmicu iza ledja sebi preko glave, preko dva centra Faridu na Alley oop na drugi obruc, nocas su dominiarla quarterback dodavanja, steta samo sto su njegovi saigraci upropastili par sjajnih pasova inace bi imao Triple double... Komentatori Denvera kazu najbolja partija jednog igraca Denvera koju su gledali. To on da vladaptr crkne od muke jer ga potcenjuje. Sad kad bude igrao po 35-40min pokidace i statisticki, do sada je bio na ispod 20min. Mnogo je cudno gledati kad centar uzme loptu i predvodi napad :)

Denver ima jako perspektivnu ekipu, sada udjose u pobednicku seriju od 3 utakmice, ko zna kad im se to desilo, steta sto ce sledecu LA Clippersi da ih odvale.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ljulj ga primio u bulj :djavo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:

Post od Kornjaca Rade »

Ovom Kovacicu treba zabraniti dozivotno da prenosi bilo sta.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Svaka čast za utakmicu večeras, ne pamtim kad sam gledao ovako dobru timsku odbranu. Da parafraziram, nije uvek lako ali je uvek lepo pobediti španske smradove :)

@Laki počeo si i da izmišljaš sebi oponente, samo da bi potvrdio svoje teorije :D paranoja uzima sve više maha. Nek si mi živ i zdrav, tebi je sa tobom ipak najteže :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Jokić totalni car, pa ove poteze su imali velikani SFRJ košarke, pa u NBA Karim i Divac. To je taj stil :mrgreen:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Kornjaca Rade napisao:Ovom Kovacicu treba zabraniti dozivotno da prenosi bilo sta.
I mene strašno nervira.

Sent from my SM-N9005
Slika
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:

Post od Kornjaca Rade »

Al ce veceras da se gleda NBA :ludilo:

Slika