Alfa Romeo Giulia
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Alfa Romeo Giulia
Prvo da počne masovno da se prodaje ... u suprotnom biće to raritet za koju godinu 

Dobro će da se prodaje. Tek treba da izađe karavan, a on se najviše prodaje kod konkurenata na tržištima u Evropi koja pikiraju.
Kad se gledaju samo limuzine nisu loši uopšte za novog klinca u kraju.
Tapatalk
Kad se gledaju samo limuzine nisu loši uopšte za novog klinca u kraju.
Tapatalk
U Švajcarskoj 375 prodatih do kraja novembra. Baš slabo u odnosu na konkurenciju. Više se Talismana proda.
Jaguar XE nije ništa bolji.
Limuzina Talisman ili svi ukupno?
Tapatalk
Tapatalk
I to će samo da pada ako ne unormale cenu...Floyd napisao:U Švajcarskoj 375 prodatih do kraja novembra. Baš slabo u odnosu na konkurenciju. Više se Talismana proda.
Svi ukupno.nidza napisao:Limuzina Talisman ili svi ukupno?
Tapatalk
I ja kontam da je to veliki problem. Nema puno avanturista koji će izdvojiti toliku lovu za Alfu. Idu ljudi na sigurno.Mr.Rotor napisao:I to će samo da pada ako ne unormale cenu...
Biće tu sasvim druga brojka kad krene u prodaju karavan.
Tapatalk
Tapatalk
Moguće ali sumnjam u ozbiljniji zaokret. Prodaju će im sigurno popraviti Veloce (benzin i dizel) a i automatik je stigao, ako se ne varam, kasnije.
Idu lagano od modela koji se najmanje prodaju pa ka popularnijim.
Naravno da ce karavan da popravi, na Mobile.de ima 5x više karavana od limuzina u D segmentu.
Tapatalk
Naravno da ce karavan da popravi, na Mobile.de ima 5x više karavana od limuzina u D segmentu.
Tapatalk
I Nemac će da kupi Alfu karavana koja košta isto kao premium trojka?
Šta oni realno mogu da očekuju ako ih je fan kao ti izdaonidza napisao:Idu lagano od modela koji se najmanje prodaju pa ka popularnijim.
Tapatalk

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Nema tu 'leba za njih. Ne dajem im neke sanse za drasticno povecanje prodaje...
I ja mislim da karavan nece mnogo uticati na pobiljsanje prodaje. Preskupa je realno za ono sto nudi. Juce sam je opet malo vozio, i super se ona vozi. Odlicno lezi, udobna je. Sa druge strane enterijer je prejadan. Plastika na pragovima kao iz Dobla, sedista takodje, rucica automatskog menjaca takodje. Ona mora da udje u cenovni rang Passata recimo kako bi imala dobru prodaju. Za sve preko toga im se ne pise dobro.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
De će na Pasata... Može da se nateže sa Talismanom, eventualno