swemir napisao:Tako da neko toliko voli automobile da tu nece da ima kompromis , i bas ga briga za komsiju, i ako treba vozice ga i u gacama, jer ne voli da se oblaci fancy ali voli da vozi
Da li je automobil statusni simbol?
Re: Da li je automobil statusni simbol?
I ja se slazem 
Jbg, ne pusim, ne pijem, ne kupujem nakit jer ga ne volim, ne patim da imam 50 pari cipela ali automobile volim
Ja bi radije kupio jos jedan auto nego recimo kao moj prijatelj da zidam kucu u nekom selu u Srbiji...ako vec zidam onda ce to biti nesto sto donosi lovu
Jbg, ne pusim, ne pijem, ne kupujem nakit jer ga ne volim, ne patim da imam 50 pari cipela ali automobile volim
Ja bi radije kupio jos jedan auto nego recimo kao moj prijatelj da zidam kucu u nekom selu u Srbiji...ako vec zidam onda ce to biti nesto sto donosi lovu
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Off topic
Ako radis u Svici, a ne sazidas kucu od 600 kvadrata u selu odakle ti je pradeda...pa kao da nisi ni radio tamo
Ako radis u Svici, a ne sazidas kucu od 600 kvadrata u selu odakle ti je pradeda...pa kao da nisi ni radio tamo
Ma jasno...sve sa lavovima na ogradi i fontanom udvoristu 
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Off topic
Не знате ви да у једном насељу у Војводини (негде између Бг-Зр, познатом по једној врсти сликарства) има велика кућа са огромним знаком једног Немачког произвођача на њој.
Не знате ви да у једном насељу у Војводини (негде између Бг-Зр, познатом по једној врсти сликарства) има велика кућа са огромним знаком једног Немачког произвођача на њој.
Pozdrav
http://www.youtube.com/watch?v=_FDQ4VlWwGcFloyd napisao:Ma jasno...sve sa lavovima na ogradi i fontanom udvoristu
...i dva labuda bela da im pritisak nabiju
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Da li je automobil statusni simbol?
To se zove "gala socijala".
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Mozda covek ima servis u avliji7footer napisao:Off topic
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Znam dvojicu što voze ML, namrgodjeni i ćelavi
ali sasvim fini, normalni i zanimljivi ljudi (sa malo izraženijim ja-pa-ja stavom). Ne bave se kriminalom, sem što ponekad krše pravila u saobraćaju
Mene baš i ne impresionira taj ML ni X5, nekako su mi .. dickless vozila. Pored toga što su precenjeni i nedovoljno pouzdani. Ne kažem da će da ostave vlasnika bez prevoza...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ala ocrni ML, ali se slažem.
Moram priznati da i meni izgleda lišen svake muškosti, pogotovo onaj stari. Izgleda kao veliki plišani meda - ja bih to mojoj ženi kupio, sebi nema šanse.
Moram priznati da i meni izgleda lišen svake muškosti, pogotovo onaj stari. Izgleda kao veliki plišani meda - ja bih to mojoj ženi kupio, sebi nema šanse.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Molim da se ne zaborave ogledalca i mačije oči na kapiji i Ajfelova kula u dvorištu.Floyd napisao:Ma jasno...sve sa lavovima na ogradi i fontanom udvoristu
Da se i ja oglasim na temu. Da li su kola statusni simbol? Pa zavisi kako ko doživljava i status i kola. Meni nešto puno ne znači, što ne isključuje da mnogima znači. Takođe, kao i u mnogim drugim stvarima u životu, neke situacije/delatnosti podrazumevaju neke standarde pa samim tim i određenu klasu automobila. Ja sam više ljubitelj istih, pa ih više gledam kroz taj aspekt, nego kroz cenu koštanja. E sad problem je što se dobri automobili (često) podrazumevaju i visoku cenu. Šta da se radi.
Širim haos!
kad si bahati rasipnikRakhil napisao: Moji direktori voze jeftinija kola od mene.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Najgori sam od sve dece 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zreo je za BMW.dragan napisao: kad si bahati rasipnik
Širim haos!
Re: 2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe