Lep je Vignale.starac vujadin napisao:Laurin & Klement ili Vignale
https://vignale.de.ford.ch/de-CH/mondeo/
Sent from mTalk
Lep je Vignale.starac vujadin napisao:Laurin & Klement ili Vignale
Napiši poredjenje u još nekim sferama...Edmundo napisao:Provozao Mondea, automatik sa 150 ks. Lepo to ide, osećaj vožnje je "puniji" nego kod Superba, i auto deluje masivnije.
Međutim, ima još jedan po toj ceni (ako ima i on) i to sa 4 vrata. Ta presija da mora odmah me nervira. Ide NG, još ću malo da gledam i pratim. Možda izleti neka dobra ponuda, a nije ni sajam tako daleko.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam vozio predugo, ali po onome što sam vozio auto unutra izgleda kvalitetnije i skuplje. Osećaj vožnje je takav da auto deluje masivnije i teže. Ne znam kako se to pokazuje pri većim brzinama, ali u gradu je ok, mada mi je superb okretniji. Automatski menjač lepo radi, ne osećaju se prelazi.carov2 napisao:Napiši poredjenje u još nekim sferama...Edmundo napisao:Provozao Mondea, automatik sa 150 ks. Lepo to ide, osećaj vožnje je "puniji" nego kod Superba, i auto deluje masivnije.
Međutim, ima još jedan po toj ceni (ako ima i on) i to sa 4 vrata. Ta presija da mora odmah me nervira. Ide NG, još ću malo da gledam i pratim. Možda izleti neka dobra ponuda, a nije ni sajam tako daleko.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav je motor, kultivisanost u odnosu na TDI, izolacija?
I zanima me ponuda prostora na zadnjoj klupi, kakav je tu u poredjenju sa tvojim Superbom?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk