Dobro veče
Re: Dobro veče
Tako sam i ja prosle zime video dedu kako je zveknuo o beton. Iako smo bili 400m od DZ, zvao sam hitnu pomoć.
Zanimljivo da na teren izlaze zajedno sa policijom, u roku od odmah se stvorila patrola.
Zanimljivo da na teren izlaze zajedno sa policijom, u roku od odmah se stvorila patrola.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kinez 25 godina razbijao orahe ručnom granatom
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... id=1213628
Veliki Wođo, jel i kod Vas ovako?
Sent from mTalk
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... id=1213628
Veliki Wođo, jel i kod Vas ovako?

Sent from mTalk
Širim haos!
Mi kokosove orase skidamo interkontinentalnim raketlama 

- methane.master
Dobar jutar 

- methane.master
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja prosle godine isto zima bila naidjem na lika koji u 6-7 uvece lezi na trotoaru pijan. Bazdi na km. Nekoliko vozaca je stalo i par prolaznika, pozvali smo Hitnu isto, iako je DZ blizu, dosli su za nekoliko minuta. Lik bio u nesvesti sve dok nisu krenuli da ga stave na nosila pa u sanitet, odjednom se probudio i skroz zbunjen krenuo da se otima malo, ali se smirio. U dzepu smo mu nasli jos dve male flasice od 0.1L vodke. Posle nekih godinu dana vidim tog istog lika ide ka prodavnici i nosi staklene flase od piva....pedja napisao:Malopre je neki momak pao, na putu iz prodavnice, slucajno se zatekoh tamo, isao da kupim nesto, gde retko idem. Nisam video, ali sam ga dobro cuo, dok sam ulazio u automobil. Pomogao sam mu, ali skontah da je opalio i glavom, sa obzirom na nepozevanost govora i drhtavicu. Stade i kurir iz Poste, malo ga povratismo, ali je u jednom trenutku skoro u potpunosti izgubio svest. Osecao je vrtoglavicu i mucninu.
Kako god, spakovah ga u auto, pa do obliznje kuce (povratio se i bio dosta razuman), po roditelje, pa u Dom zdravlja.
Pratio sam ga, nije smeo da zattvori oci, niti da preterano cuti
I na kraju:
1. Je*es Hipokrata, Pitagoru i ostale. Jedu burek i nece da izadju Iz DZ, kazu ZOVITE HITNU POMOC ili idite u Urgentni. Inace, DZ ima 194 kombi, uredno parkiran iza. To je manji problem koliko to sto nisu ulozili napor da izadju 1,2m ispred ulaza da pogledaju momka, a mi ga povratismo i transportovasmo preko celog naselja, bez zakletve i tako toga.
2. Svaka cast svima koji su naisli na ulici. Svaki auto je stao i nije im bilo tesko da izadju, pomognu, donesu vodu... Zanimljivo je da su prolaznici vecinom prolazili i odlazili...a vozaci stajali i izlazili iz vozila.
TapaT

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobro jutro.
Deca bolesna pa se dežura.
Bio sam juče da uzmem besplatne paketiće za njih, što je delila opština Novi Beograd.
Očekivano, kesa slatkiša i jedna manja plišana igračka. Ne znam da li su svi dobili isto, mi jesmo, znači nema podele po dobi i polu. Ali ok, makar na slatkišima nisu štedeli. Bananice, noblice,smoki, čips, kinder jaje, kinder bueno pa i nutela. Bilo je još ponešto. Uz to i gratis puzzle sa motivom Novog Beograda i naravno čestitka predsednika opštine. Uglavnom, sve to u cilju promovisanja opštine, novobeogradske kartice itd. Ali nije mi to zasmetalo.
Zasmetalo mi je što nisu stavili ni jednu hrvatsku čokoladicu. Izgleda se Šapić nije dovoljno potrudio kod Kolinde.
Tapatalk @ Desire 626
Deca bolesna pa se dežura.
Bio sam juče da uzmem besplatne paketiće za njih, što je delila opština Novi Beograd.
Očekivano, kesa slatkiša i jedna manja plišana igračka. Ne znam da li su svi dobili isto, mi jesmo, znači nema podele po dobi i polu. Ali ok, makar na slatkišima nisu štedeli. Bananice, noblice,smoki, čips, kinder jaje, kinder bueno pa i nutela. Bilo je još ponešto. Uz to i gratis puzzle sa motivom Novog Beograda i naravno čestitka predsednika opštine. Uglavnom, sve to u cilju promovisanja opštine, novobeogradske kartice itd. Ali nije mi to zasmetalo.
Zasmetalo mi je što nisu stavili ni jednu hrvatsku čokoladicu. Izgleda se Šapić nije dovoljno potrudio kod Kolinde.

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Gangula je na kraju ispao vrlo korektan i sposoban lik, svaka mu čast za ovo što radi na NBGD. Meni su deca prijavljena na ženinu adresu, tako da se nisam ni prijavljivao za paketiće.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Verovatno je bilo brdo Štarka tako da je bilo i hrvatskih proizvoda.