Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Vidim da su kod GFG kola generalno presla dosta, retko koji je oko 100k km.
Ova Astra izgleda solidno.
https://www.polovniautomobili.com/putni ... -preporuka
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Tih iz uvoza sa ispod 100k na nasim placevima nema.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Na primer, trenutno je u oglasima automobil koji vozi moj direktor.
Prešao je nešto preko 200.000km, za 4 godine (možda i pet, nisam siguran) i realno je u odličnom stanju. Stanje je sigurno bolje od većine "proverenih" sa 60-120kkm.
Prvi vlasnik, uredno održavan (baš uredno), sve je rađeno u Porscheu (redovni servisi, zamena svake sitnice), opran više puta no što se pojedini kupaju.
Da li treba da ga "navije" na 99.000km? Iako je u odličnom vizuelnom stanju, da se uradi jedan detailing, mogao bi se prodavati kao najnoviji nov nov na oglasima
Kupili smo Tourana, starog dve godine, sa oko 50kkm na satu. Stanje jeste dobro, ali rekao bih da je stariji i da je prešao više od onog prvog, da ne znam istoriju...
Ovo nije u vezi GFGa, ne znam kakve automobile prodaju, ali generalno nije sve u kilometraži, čak ni kada je prava, bila ona sitna ili u stotinama hiljada.
Prešao je nešto preko 200.000km, za 4 godine (možda i pet, nisam siguran) i realno je u odličnom stanju. Stanje je sigurno bolje od većine "proverenih" sa 60-120kkm.
Prvi vlasnik, uredno održavan (baš uredno), sve je rađeno u Porscheu (redovni servisi, zamena svake sitnice), opran više puta no što se pojedini kupaju.
Da li treba da ga "navije" na 99.000km? Iako je u odličnom vizuelnom stanju, da se uradi jedan detailing, mogao bi se prodavati kao najnoviji nov nov na oglasima

Kupili smo Tourana, starog dve godine, sa oko 50kkm na satu. Stanje jeste dobro, ali rekao bih da je stariji i da je prešao više od onog prvog, da ne znam istoriju...
Ovo nije u vezi GFGa, ne znam kakve automobile prodaju, ali generalno nije sve u kilometraži, čak ni kada je prava, bila ona sitna ili u stotinama hiljada.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bzvz odradjen volan.Neo napisao:Vidim da su kod GFG kola generalno presla dosta, retko koji je oko 100k km.
Brzine idu u H-a !!!

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Šta se zna o ovim XF-ovima? Prešao pogledom preko par foruma i vidim da ih hvale. Čiji su ovi 3.0 naftaši? Vidim par njih pita na forumima xf ili w212/f10/c7
JAGUAR XF 3.0d V6 Luxury, 04.2012 / 47'268 km, CHF 29'800.–
http://www.autoscout24.ch/4002044

JAGUAR XF 3.0d V6 Luxury, 04.2012 / 47'268 km, CHF 29'800.–
http://www.autoscout24.ch/4002044

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Mislim da je Pezoov zeldi motor.
Ako se dobro secam, ima u vozila clanova jedan predstavljen, vozio ga neko iz Austrije.
Ako se dobro secam, ima u vozila clanova jedan predstavljen, vozio ga neko iz Austrije.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Zmaj_pa je nick.
To je bio 2.7, mislim da je ovaj 3.0 u fl njihov.
3.0 dizelka je dojaja auto. Malo je falilo.
Uzimaj ako gledaš taj segment, to je odličan polovnjak.
Tapatalk
Uzimaj ako gledaš taj segment, to je odličan polovnjak.
Tapatalk
Motor je Ford PSA, isto kao i 2.7.
- passenger
Ma kakvi, u sledećih 2-3 godine sigurno ne uzimam ništa.
Je l taj 3.0 motor u Range Rover? Biturbo je, koliko sam uspeo da vidim i ima brdo Nm (500 i 600). Koliko je dobro to što se Pežojac krije iza toga, pitanje je.
Je l taj 3.0 motor u Range Rover? Biturbo je, koliko sam uspeo da vidim i ima brdo Nm (500 i 600). Koliko je dobro to što se Pežojac krije iza toga, pitanje je.
Isti je u RR. Vozio sam skoro novi RR Sport sa tim motorom od 292 ks. Meni je to kilavo u odnosu na moj auto ali nije baš za poređenje sa XF.
- passenger
Verovatno ih kolje menjač. Ne razumem ostale zašto ne uzmu ZF kad pruža bolje performanse. I Volvo je napravio nove motore i umesto ZF odabrali Aisin.
Ja sam nešto bio siguran da je taj 3.0d u Range BMW-ov
edit:
sad vidim da je u starijem Range Sport ZF6 menjač: The 2010 model year Sport is also fitted with the new ZF HP28 six-speed automatic transmission
opet edit:
ZF8 je u njima, takodje u Jaguar XF od 2012
Ja sam nešto bio siguran da je taj 3.0d u Range BMW-ov
edit:
sad vidim da je u starijem Range Sport ZF6 menjač: The 2010 model year Sport is also fitted with the new ZF HP28 six-speed automatic transmission
opet edit:
ZF8 je u njima, takodje u Jaguar XF od 2012
BMW motore je imao stari Rendž. Sport nije.
Valjda je taj 3.0 Ford pravio za LR/Jag./PSA, nije bas Pezojac