Putevi u Srbiji
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Putevi u Srbiji
Nije mi jasno nesto. Kada se vracam iz NS-a autoputem, da li vise ne mogu da predjem nadovoznjak (onaj raspali na ulazu u Bataju) i dalje pravo onim dugim pravcem na autoput BG-NIS ? Kako iz NS-a da se vratim kuci?
)

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Iskljucis se u Banovcima.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Znaci ne moze vise onako !?? Katastrofa. Ne razumem zasto. A ti Banovci ne znam ni gde su ni sta su ni kako odatle dalje ni gde izlazim... 

Zavisi u koji deo BG-a ides. Ako oces u Zemun/Batajnicu svakako je bolje iskljuciti se kod Banovaca dok se ne napravi petlja na Batajnici. U vecini ostalih slucajeva iskljucujes se kod Dobanovaca direkt na autoput koji te vodi u grad sto je mnogo bolje nego ranije.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A ako hocu recimo do Arene, koja je optimalna ruta?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Skroz obilaznicom do Dobanovaca, pa dalje "gradskim" autoputem...
@Ogi, lako je snaći se preko Banovaca, sve je obeleženo. Pratiš table Zemun/Batajnica i ne možeš da promašiš...
@Ogi, lako je snaći se preko Banovaca, sve je obeleženo. Pratiš table Zemun/Batajnica i ne možeš da promašiš...
Tako je, nema više smaranja onim putem od Batajnice gde pecaju panduri i čekaš semafore i voziš 50 km/h sad te autoput vozi direktno od izlaza iz NSa do Arene. Tj. fali jedno parče od Batajnice do Dobanovaca ali u svakom slučaju brže i bolje nego ranije.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Thanx 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Samo obrati pažnju na signalizaciju, nemoj da pratiš putokaze za Niš jer ćeš otići za Bubanj Potok 

Evo rupe kod nas na ulasku u naselje. Ulegao je asfalt, komsiluk je ubacio sut (rupa je duplo dublja nego na slici), velika je, a ovo je najprometnija ulica u naselju (prolazi i GSP) jer se tuda ulazi u naselje i ide ka centru. Poslao sam beograd putu (imaju onu stranicu gde prijavis udarne rupe) i bas me zanima da li ce odreagovati:

Posto znam kakvo je stanje bilo pre sanacije ove ulice, vrlo lako moze da se desi da propadne citav asfaltni deo tu, sto moze biti pogubno po nekog ko se tu nadje u tom trenutku - u najmanju ruku imace veliko ostecenje na vozilu.

Posto znam kakvo je stanje bilo pre sanacije ove ulice, vrlo lako moze da se desi da propadne citav asfaltni deo tu, sto moze biti pogubno po nekog ko se tu nadje u tom trenutku - u najmanju ruku imace veliko ostecenje na vozilu.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
GAZELA je ZATVORENA do 12h u nedelju (12.08.)
Na NBG zatvoren auto-put od Arene. Sva kola se preusmeravaju na prvu petlju Spanskih boraca i posle imate putokaze.
Na Brankovom je bila velika guzva veceras.
Na NBG zatvoren auto-put od Arene. Sva kola se preusmeravaju na prvu petlju Spanskih boraca i posle imate putokaze.
Na Brankovom je bila velika guzva veceras.
Jel zna Ogi? 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ova rupetina koju je Cozmo slikao, je u pravom smislu te reči, rupetina. Overio sam je par puta nažalost. Ako je srede uskoro, vodim te na piće. 

Posetite www.garaza.rs !
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Verovatno ne zna da su preksinoc sanirali dve trake na gazeli, opet skidan asfaltcozmo napisao:Jel zna Ogi?
TT post
Casticemo majstoretrojanac napisao:Ova rupetina koju je Cozmo slikao, je u pravom smislu te reči, rupetina. Overio sam je par puta nažalost. Ako je srede uskoro, vodim te na piće.