Mobile uploads
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Mobile uploads :)
Doplata za 150ks je 500€.
Nisam primetio. To je realno džaba, kao čip kod nekog amatera... mada je ok i 125ks.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Astra K je odlicna. Jako lepo se vozi.Floyd napisao:Tako sam i pretpostavio. Nisam ranije obraćao pažnju na Opel ali baš ću otići da pogledam kad budem stigao posle praznika.
15400 u Srbiji mi se čini kao ok dil za ENJOY paket i 125ks.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Da, imas na sajtu opel komnenovic u konfiguratoru direktno prikazano regularnu cenu i popust pored. Ja sam vozio taj 125 i bas se lepo vozi. Meni je osetno bolji od 130tce megana. Rekao bih i da je udobnija, ova je imala i sedista sa onim ekstenzijama za butine, za to je isto neka mala doplata cini mi se a bas znaci. Jedino sto mi je spolja megan lepsi.
Verujem da se bolje vozi od Megana a što se izgleda tiče, stvar ukusa... ja lično ne otkidam na fr dizajn.
Rekao bih da ovaj ENJOY paket ima sve što je potrebno. Eventualno doplata za senzore i to je to.

Rekao bih da ovaj ENJOY paket ima sve što je potrebno. Eventualno doplata za senzore i to je to.
Sad sam se setio da si pričao da si probao. Jel se kupuje Astra ili ipak Megane?Delija napisao: Astra K je odlicna. Jako lepo se vozi.

I novi focus se odlicno vozi sa 1.5 tdci motorom. Iznenadih se
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Komnenovic gasio firmu, menjao, nisam upućen ali bilo je nečega?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Focus 1.5 dizlo full fulova za manje od 20k.swemir napisao:I novi focus se odlicno vozi sa 1.5 tdci motorom. Iznenadih se
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mora da bude "dzip" i to je toFloyd napisao:Sad sam se setio da si pričao da si probao. Jel se kupuje Astra ili ipak Megane?Delija napisao: Astra K je odlicna. Jako lepo se vozi.

Ima jos par meseci da se predomislja

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

GMO limun

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Takva je vrsta, nije GMO.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa baba donela iz Čanja i samo jedan je ovakav.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...