Sport
Re: Sport
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 86016.html
Voleo bih da vodi Cuku jos 50 godina, evo ja se jezim kad to pricam.

Voleo bih da vodi Cuku jos 50 godina, evo ja se jezim kad to pricam.

Имам једно потпитање...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Opet Cavs-i deknuli GSW u poslednjim sekundama... Curry celu utakmicu odigrao ko q.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Džordž Karl: NBA igrači se dopinguju i uzimaju steroide
Legendarni američki trener Džordž Karl napisao je u autobiografiji da se igrači u NBA ligi dopinguju i uzimaju steroide.
NĐ Izvor: B92 utorak, 27.12.2016. | 12:36

Knjiga pod nazivom "Besni Karl: Mojih 40 godina preživljavanja NBA diva, generalnih menadžera i loše selekcije šuta" otkriva detalje iz karijere trenera i njegov odnos sa igračima.
"Hvalimo se da imamo bolji program doping testova u odnosu na NFL ili MLB, ali očigledno da postoji problem sa dopingom igrača, istina drugačiji nego pre 30 godina. Taj problem me muči mnogo više od budala koji koriste rekreativne droge", napisao je Karl, a prenosi NBS Sports.
On je obrazložio da se igrači dopinguju hormonima rasta, ali i produžuju karijeru raznim nedozvoljenim sredstvima.
"Igrači se dopinguju, neka mi neko objasni kako neki sa godinama postaju mršaviji i spremniji? Kako se tako brzo oporavljaju od povreda? Zašto idu u Nemačku van sezone? Sumnjam da je zbog kiselog kupusa, a verovatno se radi o novim nedozvoljenim sredstvima koje imaju u Evropi, a teško se detektuju. Želimo da uspehe imaju najbolji sportisti, ne najbolje varalice, ali ne znamo šta da uradimo po tom pitanju", dodao je Karl.
Karl je tokom trenerske karijere, između ostalih, vodio Klivlend Kavalirse, Golden Stejt Voriorse, Sijetl Supersonikse, Denver Nagetse, ali i madridski Real u dva navrata.
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... id=1214530
Legendarni američki trener Džordž Karl napisao je u autobiografiji da se igrači u NBA ligi dopinguju i uzimaju steroide.
NĐ Izvor: B92 utorak, 27.12.2016. | 12:36

Knjiga pod nazivom "Besni Karl: Mojih 40 godina preživljavanja NBA diva, generalnih menadžera i loše selekcije šuta" otkriva detalje iz karijere trenera i njegov odnos sa igračima.
"Hvalimo se da imamo bolji program doping testova u odnosu na NFL ili MLB, ali očigledno da postoji problem sa dopingom igrača, istina drugačiji nego pre 30 godina. Taj problem me muči mnogo više od budala koji koriste rekreativne droge", napisao je Karl, a prenosi NBS Sports.
On je obrazložio da se igrači dopinguju hormonima rasta, ali i produžuju karijeru raznim nedozvoljenim sredstvima.
"Igrači se dopinguju, neka mi neko objasni kako neki sa godinama postaju mršaviji i spremniji? Kako se tako brzo oporavljaju od povreda? Zašto idu u Nemačku van sezone? Sumnjam da je zbog kiselog kupusa, a verovatno se radi o novim nedozvoljenim sredstvima koje imaju u Evropi, a teško se detektuju. Želimo da uspehe imaju najbolji sportisti, ne najbolje varalice, ali ne znamo šta da uradimo po tom pitanju", dodao je Karl.
Karl je tokom trenerske karijere, između ostalih, vodio Klivlend Kavalirse, Golden Stejt Voriorse, Sijetl Supersonikse, Denver Nagetse, ali i madridski Real u dva navrata.
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... id=1214530
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
U Riju su objasnili (SAD) da su kod njih doping kontrole najbolje a da su kazne velike i da zbog toga dopinga nema kao i da dodatna doping kontrola nekakve međunarodne olimpijske organizacije zapravo nije ni potrebna.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pa šta ih košta da nam objasne. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I ode Ana u penziju. Neka je, nek uživa malo u životu, nadam se i kao majka uskoro.
Posetite www.garaza.rs !
Realno, ona je u penziju otišla posle Roland Garrosa 2008. Sada je to samo ozvaničila.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
https://www.youtube.com/watch?v=4JBdpprSIl8
Sport
Nestvaran talenat. Vec je postao prva zvezda Denvera, pratim njihove utakmice, Denverovi voditelji samo o njemu pricaju. 11 asistencija za centra, i to kakvih, nemam reci. Sta li ce taj raditi dogodine kad jos malo ojaca i ubrza se.
Ne kontam samo kako ne uvati jos dve lopte na utakmici za TD.
Ne kontam samo kako ne uvati jos dve lopte na utakmici za TD.