Dobro veče
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Dobro veče
https://youtu.be/4wxrsmcEeiU
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Car

Svi su oni carevi, nešto ne primećujem da smetaju "poziciji" mnogo.
Zajebavanje po skupštini za par stotina hiljada dinara neću da komentarišem. Ovo isto, svako bi ovako pevao, boli ga tuki.
Zajebavanje po skupštini za par stotina hiljada dinara neću da komentarišem. Ovo isto, svako bi ovako pevao, boli ga tuki.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Više kao ''transfer blama''
I nažalost ovo nije prvi put, u ovom sazivu skupštine, SNS i ovi su imali najviše retardiranih situacija. Kad ih vidim prosto se 

Vođa nema potrebe da brine za rezultate na izborima pored ovakve opozicije.
Neki su se ovde kleli u njega.
Mladost, ludost. Naivna deca.
Mladost, ludost. Naivna deca.
Da li je moguce ovlastiti nekoga sa jednim generalnim ovlascenjem da umesto mene moze da podnosi zahteve, podize razna dokumenta i sl?
Nesto slicno kao sa ovlascenjem za vozilo, samo sveobuhvatnim?
Ako moze, gde i kako se vadi?
Hvala...
Hvala...
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Ma smetaju i te kako nego ne pratis desavanja u skupstini redovno...superboss napisao:Svi su oni carevi, nešto ne primećujem da smetaju "poziciji" mnogo.
Nego, kad smo kod cirkusa, ko ima vremena nek odgleda ovo za sta su placeni pojedinci, 5 min traje

Nemam nameru da reklamiram DJB ali jedino oni su izbacili ovaj snimak, obratite paznju na datume, a o ekspozeu je bilo govora cini mi se julu, a neki pricaju o tome i u novembru

https://www.youtube.com/watch?v=mH6URvuqwI0
Ne pratim tu scenu,ali odlican spot i muzika.
http://www.youtube.com/watch?v=WEHcpay3GoE
http://www.youtube.com/watch?v=WEHcpay3GoE
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Sve zavisi, za raznorazne izvode itd ti ne treba neko specijalno ovlašćenje, ja to obilčno završim sa onim besplatnim za dečiji. Međutim, za neke stvari on ne može da se koristi(u Srb) gde država zahteva plaćene takse.ikac2000 napisao:Da li je moguce ovlastiti nekoga sa jednim generalnim ovlascenjem da umesto mene moze da podnosi zahteve, podize razna dokumenta i sl?
Hvala...
Lična dokumenta mislim(mada nisam 100% siguran) da ne može niko osim tebe da podigne, osim ako nemaš podebelu vezu.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Za nešto može ali ne za baš za sve. Najbolje je da pitaš u ambasadi.ikac2000 napisao:Da li je moguce ovlastiti nekoga sa jednim generalnim ovlascenjem da umesto mene moze da podnosi zahteve, podize razna dokumenta i sl?
Hvala...
Otišla mi kugla kod levog prednjeg točka. Mogu li gume loše da se pojedu za 2000 km pređenih sa takvim stanjem?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Nema ih da se jave...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT