Ja volim Alfu, ali sam se iskreno razocarao enterijerom, narocito kod prve sa kojom sam imao dodira.
Mogu da potvrdim da je ergonomija odlicna, dizajn, cak kvalitet u tom, da kazem, bitnijem delu kabine.
Auto se odlicno vozi, udoban je, dobro lezi.
Kod prve sa kojom sam se susreo je retrovizor bio tako lose obradjen da sam stvarno pomislio da sam se isekao kada sam ga namestao. Zato sam to i slikao. Otvaram gepek, ono visi neka guma.
Pokazao sam i Nidzi, sa obe strane. Nidza me je ubedjivao da je to "feature", ali sam na ovoj drugoj video da je to ispravljeno.
Kao i obrada na retrovizoru.
Pomenuo sam jos i pragove, koji su stvarno, ali stvarno losiji nego kod mene na Fabiji. Ne preterujem, ko hoce moze da proveri, idemo Fabijom u Kompresor.
Na toj prvoj je i menjac skripao.
https://youtu.be/Y1gq_Sji57Y
Rucica na automatiku je bas plastikaner, stvarno mislim da su mogli malo vise da se potrude obzirom da je dizajn OK, ali materijal uzas.
Sedista su samo zacinila sve to, al' njih kao i da oprostim jer su verovatno osnovna.
Nisam ocekivao enterijer A8ice, ali ovo me je bas smorilo. Zamislio sam se da li bih istresao 40+k EUR, i shvatio da sigurno ne. Da je kupujem kao polovnjaka verovatno bih manje paznje obracao na ove stvari, i mislim da cu je i kupiti za par godina.
Nemam zasto da preterujem, stvarno sam ocekivao da kad budem seo u auto da cu da se raspametim ali jbg, sa tako nekim detaljima su usrali stvar, bar sto se mog pogleda na auto tice.
Da se razumemo, vozio sam i goru plastiku od toga, ali po razumnijoj ceni.
Tapatalk Post