Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Starship.Troopers.Invasion.2012.1080p.BrRip.x264.YIFY (svega 1.2 GB ali solidan kvalitet), evo ti "strip" pa se podseti, da li si ovaj gledao (ja samo za njega znam):

Igrana verzija postoji i njen nastavak.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Za te filmske verzije, sam čuo da su teška prevara (niskobudžetni i sklepani).
Ja sam samo gledao: Starship Troopers (1997), i ovaj Starship Troopers: Invasion (2012), i oba mi se sviđaju (film pogotovo!).
P.S.
Možda i skinem (ako ima živih linkova) da odgledam ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0844760/
Ja sam samo gledao: Starship Troopers (1997), i ovaj Starship Troopers: Invasion (2012), i oba mi se sviđaju (film pogotovo!).
P.S.
Možda i skinem (ako ima živih linkova) da odgledam ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0844760/
Verhovenov iz 97 je OK.
Da da, taj sam gledao u bioskopu onomad, prvi film da mi je guzica utnula od sedenja. 
Stara dobra vremena, kad nije bilo YT i trejlera da ti otkriju po radnje filma. IDeš na nož, i gotovo

Stara dobra vremena, kad nije bilo YT i trejlera da ti otkriju po radnje filma. IDeš na nož, i gotovo

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Passengers, proleteo mi je film, mogli su komotno još pola sata da produže.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Dobar?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Fali još malo drame, imaju samo jednu kriznu situaciju, ali nije loš.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Taj treci deo je onako. Nije nesto specijalno ali moze se pogledati.maxer napisao:Za te filmske verzije, sam čuo da su teška prevara (niskobudžetni i sklepani).
P.S.
Odgledali Rogue - 1.
Fantastičan film, raspametio me je. Nisam objektivan pošto sam veliki SW fan, ali odlična komplementarna priča, jako dobro odrađena bez mnogo patetisanja, uglavnom akcija pun gas od početka do kraja.
Stavio bih ga ispred poslednja 4 snimnjena dela, na 4-to mesto, posle stare trilogije.
Sve u svemu super zabava, mislim, i za ne-fanove. Pravi ratni film, smešten u fenomenalno SW okruženje, pritom neopterećen time da moraju svi dobri da prežive, a svi loši da ginu u hiljadama. Gine se da sve pršti na svim stranama.
10/10 od fana.
Fantastičan film, raspametio me je. Nisam objektivan pošto sam veliki SW fan, ali odlična komplementarna priča, jako dobro odrađena bez mnogo patetisanja, uglavnom akcija pun gas od početka do kraja.
Stavio bih ga ispred poslednja 4 snimnjena dela, na 4-to mesto, posle stare trilogije.
Sve u svemu super zabava, mislim, i za ne-fanove. Pravi ratni film, smešten u fenomenalno SW okruženje, pritom neopterećen time da moraju svi dobri da prežive, a svi loši da ginu u hiljadama. Gine se da sve pršti na svim stranama.
10/10 od fana.
7/10 od mene.

6/10 od mene i to optimisticno, posto je SW u pitanju.
Da se citiram:
Da se citiram:
Xepoj87 napisao:Mozda bude spojlera u ovom postu o novom SW.
Odgledah Rogue One.
Njah, ocekivao sam malo vise tematike, 132 planete prikazu, ni na jednoj se nista ne desi, a 30 minuta filma je potroseno na patkometriju generala i direktora oko vodece pozicije zvezde smrti, umesto da su malo bolje razradili pricu filma. Karakteri su totalno suplji i nemaju tezinu...
Ok je film, ali SW mora bolje.
Kao da nemaju nikoga da smisli neku zanimljivu pricu, pa razvodnjavaju istu do besvesti.
Ova prica moze biti deo jednog filma, ali realno nije zasluzila ceo film.
Bukvalno 2 sata bleje i to je to.
Ne znam ni da li je realno ocekivati nesto dublje i smislenije od Diznija.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Izasla je nova sezona Sherlocka 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Nije losKuzmanovic napisao:The Accountant, vrhunski film.
http://m.imdb.com/title/tt2140479/
Sent from my SM-G900F using Tapatalk