Stigla zima...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Stigla zima...
Lepo je zabelelo i u BG. Taman da pokrije lepo i da mora auto da se čisti. Doduše mnogi misle i da ne mora.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja oterao jutros auto kod Stojanova da mi zamene termostat, kad ono ćorak, ne rade ni danas. No njihovi radnici nekim traktorom-utovarivačem čiste sneg ispred.
TT
TT
Zašto bi radili kad je neradni dan?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
U komšiluku siGruja1595 napisao:Trenutno St.Gallen, Svajcarska.. 4og se vracam nazad za Srbiju, ako nastavi ovako bice veselo.. ne prestaje da pada vec 2-3 sata..

Čiste glavne puteve, neće biti problema. Ove manje bitne puteve su čistili seljaci sa traktorima.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kako lepa slika, steta sto i mi nemamo sneg 

- passenger
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Jedne godine se supruga vraćala iz Zagreba autoputem, padao sneg baš dosta. Na autoputu od ZG do granice, tri kamiona čiste put i svi u koloni iza njih. Mislim da je i policija bila u pratnji, nema preticanja. Vozi se brzinom kojom idu kamioni i to je to.
Posetite www.garaza.rs !
- passenger
Koliko dugo ste se smarali? Ja sam srećom izlazio za Lihtenštajn da pokupim skvo, inače ko zna dokle idu.
Ranije mi se često dešavalo noću kroz Nemačku na a.putu da vozim u koloni jer prevoze gabaritni teret. Tipa zauzme dve trake lagano i nema preticanja. Rotacije svuda oko kamiona. Ali bar vozi oko 60. Posle sat vremena se isključe na dovoljno veliki parking i puste kolonu, pa opet na put.
Ranije mi se često dešavalo noću kroz Nemačku na a.putu da vozim u koloni jer prevoze gabaritni teret. Tipa zauzme dve trake lagano i nema preticanja. Rotacije svuda oko kamiona. Ali bar vozi oko 60. Posle sat vremena se isključe na dovoljno veliki parking i puste kolonu, pa opet na put.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Kažu da je hladno jutros.

Sutra još hladnije. U Zagrebu snežna oluja. Očekujem da dođe i do nas tokom vikenda.
Tapatalk @ Desire 626

Sutra još hladnije. U Zagrebu snežna oluja. Očekujem da dođe i do nas tokom vikenda.
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Svuda pada sneg osim ovde.
Molim samo da se ne koristi idiotska floskula LEDENI DANI. Hvala.

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Au, kod nas sneg pada kao lud, a -7 je. Nema topljenja, sve je belo i lepo, milina
. Za sad smo na oko 10cm.

Poslednja izmena od ivica122 u 06 Jan 2017, 09:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Vetar na autoputu kod aerodroma nanosi sneg sa polja na asfalt i pravi mini smetove (u pravcu prema ZG-u), oprez. Odmah tu posle aerodroma prema gradu je bila i jedna saobraćajka baš na takvom smetu, slupan auto u levoj traci i okrenut kontra smeru iz kojeg je došao, verovatno je izgubio kontrolu kada je naleteo na smet, moguće i da je udario još nekog. Odmah se formirala velika kolona, svi stali, a videli smo i hitnu kako iz grada ide tamo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To je u klimatologiji, ili kako se zove, termin za dane kada maksimalna temperatura ne prelazi 0C. Ukoliko imaš bolji naziv, ti predloži, možda usvoje.Ogi napisao:Svuda pada sneg osim ovde.Molim samo da se ne koristi idiotska floskula LEDENI DANI. Hvala.
Veći problem su apokaliptične vesti u medijima, zbog kojih bih ih kažnjavao. Posle kada kažu "Bežite iz kuća, nailazi voda", niko ne veruje.