Mobilne telekomunikacije
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Mobilne telekomunikacije
Gde to gledaš, o kojim brojkama je reč?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Na primer: http://www.gsmarena.com/huawei_p9-7972.php
Pa ideš na SAR.
Pa ideš na SAR.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Sve je to u dozvoljenim granicama, a slično imaju i iPhone mobilni, i još neki da ne nabr sve.
Pri tom ti podatci su za najveći preriod zračenja (tako se meri za sve)-pri uspostavi poziva, posle padaju znatno.
I onako je opšta preporuka da se tel odalji malo pri uspostavi poziva.
Što se mene tiče ništa posebno a moguće i diskutabilno jer se nije merenje vršilo u svim režimima na raznim udaljenostima bazne stanice itd...
Netreba se opterećivati jer inače šta da radimo onda sa wi-fi ruterima, pa bazne stanice pa ...
@Vlada petr
Uh kako dobro deluje
Pri tom ti podatci su za najveći preriod zračenja (tako se meri za sve)-pri uspostavi poziva, posle padaju znatno.
Što se mene tiče ništa posebno a moguće i diskutabilno jer se nije merenje vršilo u svim režimima na raznim udaljenostima bazne stanice itd...
Netreba se opterećivati jer inače šta da radimo onda sa wi-fi ruterima, pa bazne stanice pa ...
@Vlada petr
Uh kako dobro deluje
Samo sam preneo lična iskustva.
Meni ipak znači da je nivo što manji, a čini mi se da trenutno Xiaomi telefoni najmanje zrače.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Mladen7
Ma kapiram te
Mada tebi je bitna i dobra kamera ,onda i nemaš mnogo razloga za dvoumljenje u nekom ne preteranom cenovnom rangu.
evo par uzoraka
Proba zuma izbliza soba, dan, automatika

brzina okidanja, jer se pas igrao stalno tamo vamo
-automatika

Proba po u principu najzahtevnijim uslovima ,noć, veštačko svetlo, automatika
na ulici

zatim u Areni, auto

Zatim ono što me je prilično iznenadilo noćni mod, auto eks oko 20 sek, slikano posle ponoći

Naravno kvalitet po lepom dnevnom sv je mnogo bolji, ovo sam izdvojio kao znatno poboljšanje u odnosu na predhodni model.
Sve sl Huawei P9 lite 3gb.

Mada tebi je bitna i dobra kamera ,onda i nemaš mnogo razloga za dvoumljenje u nekom ne preteranom cenovnom rangu.
evo par uzoraka
Proba zuma izbliza soba, dan, automatika

brzina okidanja, jer se pas igrao stalno tamo vamo

Proba po u principu najzahtevnijim uslovima ,noć, veštačko svetlo, automatika
na ulici

zatim u Areni, auto

Zatim ono što me je prilično iznenadilo noćni mod, auto eks oko 20 sek, slikano posle ponoći

Naravno kvalitet po lepom dnevnom sv je mnogo bolji, ovo sam izdvojio kao znatno poboljšanje u odnosu na predhodni model.
Sve sl Huawei P9 lite 3gb.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kad ste vec pomenuli Huawei, za cifru od oko 250 evra - P9 Lite ili nesto drugo?
p.s. Nije za mene - ja svoje One S i Q10 ne menjam dok ne otegnu papke
p.s. Nije za mene - ja svoje One S i Q10 ne menjam dok ne otegnu papke

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Na prethodnom Alcatelu (OT-995) imao sam super opciju da telefon zavibrira kada uspostavi vezu pa ga ne moraš držati uopšte blizu glave (doduše, ubacio sam mu bio Cyanogen verziju Androida). To na ovom Samsungu koji sada imam ne mogu da podesim. Može li se to uopšte podesiti, makar nekom dodatnom aplikacijom, zna li neko?Mladen7 napisao:Sve je to u dozvoljenim granicama, a slično imaju i iPhone mobilni, i još neki da ne nabr sve.

Edit: Našao. Ko nema to u podešavanjima (call alerts/call vibrations/vibrate when answered) - a ja nemam, postoji aplikacija "Hello Buzz" koja to omogućava, ne zahteva ni rutovanje.

- Mladen7
Da super je ta opcija da zavibrira kad uspostavi vezu, imam i koristim to na sadašnjem a imao sam i na prošla dva kao sistemsko podešavanje.
@Delija
P9 lite od 2Gb po prodavnicama ide od 270< , a 3Gb je malo skuplji.
Telefon je izuzetan za tu cifru.
U rangu 250+- ima svašta nešto, pa kapiram po ličnim potrebama najbolje izabrati.
@Delija
U rangu 250+- ima svašta nešto, pa kapiram po ličnim potrebama najbolje izabrati.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Gezo, na Huaweiu P8 Lite baš dosta pričam, i preko sat vremena dnevno najčešće i nikad me nije zabolela glava
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk

sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Na KP-u je P9 Lite 200-220 evra.Mladen7 napisao:Da super je ta opcija da zavibrira kad uspostavi vezu, imam i koristim to na sadašnjem a imao sam i na prošla dva kao sistemsko podešavanje.
@Delija
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Ja bi za te novce mozda ipak Nexusa 5x, mada je i p9 ozbiljno dobar telefon 
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Mobilne telekomunikacije
Mate 9 savršen!Vladapetr napisao:Ničim izazvan poručih danas Huawei Mate 9Očekujem ga u toku naredne nedelje, na osnovu kratkog druženja od pre neki dan uveren sam da ću biti zadovoljan.
Sa njim nema greške.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na osnovu onoga što sam do sada video, cenim da će mi to biti prvi telefon sa kojim ću u potpunosti biti zadovoljan. Note 4 mi sasvim ok radi posao, sitne zamerke imam jedino na kameru, bateriju, internu memoriju i tip mreže na sim2. Mate 9 je po svim tim parametrima drastično bolji.
There are 10 kinds of people in the world:
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Delija,
Ja sam dugo gledao šta uzeti za 250 evra, na kraju sam uzeo Nexusa 5x 32 gb i prilično sam zadovoljan.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja sam dugo gledao šta uzeti za 250 evra, na kraju sam uzeo Nexusa 5x 32 gb i prilično sam zadovoljan.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da je Nexus 3gb to bi bio savršen telefon pa i da košta 300ak evra.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk