Stigla zima...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Stigla zima...
Zasto bi ih kaznjavao kada ti je termin LEDENI DANI za dane kada je temp ispod nule u Januaru normalan ? Nisam klimatolog ali sumnjam da je tacno to sto si napisao. Smesno stvarno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ogi, sistem te laze, ne veruj sta ti kaze....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja sam se tako smrzo kad smo stigli na stanicu. Posle cekicao na metrou, nekako se smirio. Uvece sam se vozio na riksi od paba do paba sa drugarima, tu me tek produvalo. Ovo je sad smesno kolko sam se hladnoce tamo nakupio.Day Walker napisao:Zaledio sam se kao P
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ako ostanu na autuputu do sutra, +10% putarina
I automobile bez zimske opreme treba prevrnuti pored i zapaliti.

I automobile bez zimske opreme treba prevrnuti pored i zapaliti.
Poslednja izmena od pedja u 06 Jan 2017, 11:57, izmenjeno 1 put ukupno.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Slična situacija je i između Pirota i Niša i prema bugarskoj granici a čuo sam malopre da je prema Sofiji još gore pa ako je neko planirao skijanje u Bugarskoj, bolje da ne ide danas.
Evo snimak od malopre, periferija grada, čiste se ulice
https://youtu.be/tmP1ZOELmJ8
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Vetar pravi problem. Oni prodju ociste jednu deonicu posle 30 min sve opet pod snegom jer nanese vetar...
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Vetar i javasluk,nesposobnost i kraduckanje para namenjenih za odrzavanje puteva.Ako ide grtalica autoputem onda moraju najmanje 2 u tandemu.Ovako ociste desnu traku,leva zavejana za preticanje.
EU kandidad Mozda E U P...M....
Preksinoc od Bg do Loznice za 3.5 sata. Jedna grtalica na autoputu i jedna od Rumske petlje do Loznice.
Na Ap voze kao da je +30 pogotovo ovi sa skupum vozilima.Valjda znaju da voze.Jes da je jedan probio bankinu kod Simanovaca i bilo je jedno 10 vatrogasaca koji su sekli auto,ali mene svi prestigose sa skupim vozilima.
Od Rumske do Loznice,na pipanje kocnice radi abs,sneg pada,minus 3.Idealno za skijanje.Jedna grtalica.U suprotnom pravcu.Jbg oni drugi imaju vise srece.
U Loznici,standardno dosta umanjilo,sneg skoro stao pa ni one 2-3 grtalice sto imamo ne moraju paliti.
EU kandidad Mozda E U P...M....
Preksinoc od Bg do Loznice za 3.5 sata. Jedna grtalica na autoputu i jedna od Rumske petlje do Loznice.
Na Ap voze kao da je +30 pogotovo ovi sa skupum vozilima.Valjda znaju da voze.Jes da je jedan probio bankinu kod Simanovaca i bilo je jedno 10 vatrogasaca koji su sekli auto,ali mene svi prestigose sa skupim vozilima.
Od Rumske do Loznice,na pipanje kocnice radi abs,sneg pada,minus 3.Idealno za skijanje.Jedna grtalica.U suprotnom pravcu.Jbg oni drugi imaju vise srece.
U Loznici,standardno dosta umanjilo,sneg skoro stao pa ni one 2-3 grtalice sto imamo ne moraju paliti.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Srećom juce ne odoh u Pirot!ivica122 napisao:Slična situacija je i između Pirota i Niša i prema bugarskoj granici a čuo sam malopre da je prema Sofiji još gore pa ako je neko planirao skijanje u Bugarskoj, bolje da ne ide danas.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Negde oko V. Plane

Deonica između Kg i Kv

Deonica između Kg i Kv

Brzine idu u H-a !!!

- ivica122
Pirot - granica sad već bolja situacija. Prestali smetovi, čiste putari ovde. Prohodno, slično ko na prvoj slici u DW-ovom postu iznad.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
sasha015 napisao:Vetar i javasluk,nesposobnost i kraduckanje para namenjenih za odrzavanje puteva.Ako ide grtalica autoputem onda moraju najmanje 2 u tandemu.
ovako

https://sr-rs.facebook.com/evroazijskie ... 174898804/

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- ivica122
Ma nije tako strašno. Desio se zastoj, ali posle par sati je cela deonica Niš - granica bila upotrebljiva. Ipak, ko se u tih par sati našao na putu, bolje da se parkirao, sačekao čistače pa za njima. A mogao si i mene da cimneš, danas ne radim, ubili bi par satisasa lbg napisao:Srećom juce ne odoh u Pirot!ivica122 napisao:Slična situacija je i između Pirota i Niša i prema bugarskoj granici a čuo sam malopre da je prema Sofiji još gore pa ako je neko planirao skijanje u Bugarskoj, bolje da ne ide danas.

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Gde je ovo?Sinoć sam oko 11 prošao do Ravnog Gaja pa na Mrčajevce, nigde snega nije bilo.Day Walker napisao: Deonica između Kg i Kv