@Ji 4Tze paaa o tome sam razmisljao. Nije to neka straobalna potrosnja. Ali jedno je ako auto posmatramo kao zabavu, a drugo ako ga posmatramo kao radno sredstvo.
Znaci svestan sam da bi manje trosio da nije bio toliko natovaren. Ali kao sto rekoh ovo prvenstveno treba biti radno vozilo.
Ne smem ni da zamislim kolika bi mu potrosnja bila da je Rakhil vozio.
I znam da tih 255km i nije bas neki reprezentativan uzorak, ali to je ono sto sam mogao proveriti sa istim. Eto sutra predajem kljuceve. Vozicu ga ponovo, to sigurno, ali koliko li cu tad preci kilometara licno pa da mogu da merim? Ovaj rezervoar, sipanje, kilometrazu... ja sam "kontrolisao". Majstor je zbog drugih stvari zaposlen u firmi, tako da ne ide bas da mu "zadajem zadatak" da izmeri potrosnju.
Racunica je takva kakva je. Nek od one prave ima neko odstupanje, ne verujem da moze biti neko veliko. Drago bi mi bilo da sam "pogresio" i da on zapravo moze trositi ispod 7l/100km u ovakvom rezimu.
Ovo sto Nixa navodi... Ih! Ta potrosnja bi mi bila i preidealna. To ko dizelas. A i opet napominjem da ne mogu reci koliko je zapravo iznosio teret. Za kombi je to bilo nista, pa nije bilo isplativo njega tovariti jer taj provereno trosi 10-11l/100km.
Mozda sam i natrcao na lose gorivo, zaista. Ko ce ga znati sta sve ovi nasi Rusi prodaju danas na svojim pumpama pod imenom bmb95.