Stigla zima...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Stigla zima...
Ja malo pre ocistio Fiestu i upalila iz prve.
-10, subjektivni osecaj -16. (vetar). Anlaser je ispao fer izgleda 
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jbt, pricate o tih -15 kao da je -30.
Pa na -20 mi je glupi Jugo palio kao mina svaki put. Da mi neki noviji auto ne pali - zapalio bih ga kantom benzina
Pa na -20 mi je glupi Jugo palio kao mina svaki put. Da mi neki noviji auto ne pali - zapalio bih ga kantom benzina
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jugo nije bio dizel 
Generalno dizelima je malo teze, na benzincima je dovoljno da je dobar akumulator i nema sta vise.
Generalno dizelima je malo teze, na benzincima je dovoljno da je dobar akumulator i nema sta vise.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Pa otprilike tako. Benzinac bi trebalo bez većih problema da pali na -20.
Nego, evo slike od pre 2 sata, centar Pirota, to levo je glavna ulica. 3 puta su sipali so, ali na ovim temperaturama nema efekta. To što liči da se nazire asfalt ustvari je led. -15 trenutno.

Nego, evo slike od pre 2 sata, centar Pirota, to levo je glavna ulica. 3 puta su sipali so, ali na ovim temperaturama nema efekta. To što liči da se nazire asfalt ustvari je led. -15 trenutno.

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
-15 je dobar minus. Izadjes napolje malo pa vidis koliko je hladno na glavi i rukama. A mozes tek zamisliti sta je sa akumulatorom i uljem na -15.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Pola sata sam bio napolju i dosta mi je 
Anlaser?Ralee napisao:Civic je jedva upalio iz petog puta. Primetio sam da i inace tesko pali tj nece uvek iz prve pri jutarnjem tj prvom paljenju ne vezano za spoljnu temperaturu. Provericu aku kad malo otopli. Ne znam sta bi jos mogao biti problem.
Tapatalk
Nije ti jugo parametar. Ispravan je palio na dubokom minusu bez problema.Delija napisao:Jbt, pricate o tih -15 kao da je -30.
Dizelaši su usko grlo, ali nije ovo strašan minus ako je gorivo dobro i kola ispravna.
Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma palila je i Astra F bez problema - samo ispravan akumulatori i grejaci.
Naravno da ima efekta, ali samo ako se koristi odgovarajuca so - na -15 se ne koristi NaCl, vec CaCl2.ivica122 napisao:Pa otprilike tako. Benzinac bi trebalo bez većih problema da pali na -20.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Juče je Fabia, posle skoro 20ak sati stajanja, malo zaštucala pri paljenju. Benzinac, sa novim Varta akumulatorom.
Ipak, to je zanemarljivo u odnosu na dizele. Jedino što joj je juče baš dosta trebalo da ugasi onu plavu lampicu, tj da dostigne neku temperaturu, jal' radnu, jal' paradnu, ko će ga znati. Obično je ugasi dok zamaknem dve ulice niže. Nisu našli za shodno da ture neki pokazivač, tako da daltonisti mogu samo da se pitaju da li je simbol plave ili crvene boje
Sa druge strane, Clio dCi produžava paljenje kako pada T. Ipak, pored godina i malo starijeg akumulatora, još uvek pali iz prve. Jednom mi se samo ugasio, tj nije upalio, jer sam verglao po navici, a ne koliko mu je trebalo
On bar ima pokazivač T, pa kako dune vetar, tako opadaju one crtice 
Ipak, to je zanemarljivo u odnosu na dizele. Jedino što joj je juče baš dosta trebalo da ugasi onu plavu lampicu, tj da dostigne neku temperaturu, jal' radnu, jal' paradnu, ko će ga znati. Obično je ugasi dok zamaknem dve ulice niže. Nisu našli za shodno da ture neki pokazivač, tako da daltonisti mogu samo da se pitaju da li je simbol plave ili crvene boje
Sa druge strane, Clio dCi produžava paljenje kako pada T. Ipak, pored godina i malo starijeg akumulatora, još uvek pali iz prve. Jednom mi se samo ugasio, tj nije upalio, jer sam verglao po navici, a ne koliko mu je trebalo
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Clio pali na pola ključa. Akumulator star 4,5 godine, Black Horse.
Ranije, generalno, ni sa dizelašima nisam imao problema.
Jednom golf 2 nije hteo da upali zbog grejača, jednom felicija. Felicija jednom nije htela zbog smrznutog goriva.
Da kucnem u drvo (tup, tup, tup) nek takav bilans i ostane.
Oni stari rusi i peglica su mi palili uvek fenomenalno.
Послато са Lenovo A6020a46 уз помоћ Тапатока
Ranije, generalno, ni sa dizelašima nisam imao problema.
Jednom golf 2 nije hteo da upali zbog grejača, jednom felicija. Felicija jednom nije htela zbog smrznutog goriva.
Da kucnem u drvo (tup, tup, tup) nek takav bilans i ostane.
Oni stari rusi i peglica su mi palili uvek fenomenalno.
Послато са Lenovo A6020a46 уз помоћ Тапатока
Sinoć sam palio Avensis posle 6 dana stajanja. Iz prve, bez po muke. -8, grejači ispravni. Prošle godine bez grejača trebalo je 3x da dajem kontakt.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Ja se tek večeras setio da mi je na šoferki tag!
Napolju -14 , ubice mi bateriju u njemu.
Nadam se da će sutra bipnuti na naplatnoj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Napolju -14 , ubice mi bateriju u njemu.
Nadam se da će sutra bipnuti na naplatnoj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
I meni je ostala na šoferci. Taman da zamenim tag za ovaj noviji, manji 
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.