Govori srpski da te ceo svet razume

Lepo. Pocinjem da zavidim svima vama koji se ne natronjate odecom pre izlaska napolje. Sad jeste hladnije nego sto je u Becu bilo prosle nedelje, tamo sam ipak morao da funkcionisem bez auta dok ovde duze od 100m ne idem peske.Laki021 napisao:Kome se ukaze prilika preporucujem da poseti Talin u Estoniji. Posebno tokom zime kada je pod snegom ima poseban smek (ali je ladno). Zimi je ko prava zimska bajka. Imam samo ovu jednu sliku, bilo hladno i duvao vetar uzasno da bi slikao.
Potpuno unikatno mesto u odnosu, grad kao da je zamrznut pre 500-600 godina, vecina zgrada u centru su iz toliko stare ali u perfektnom stanju. Oni se trude i uspevaju da odrze duh tog vremena.
Generalno me je i Estonija veoma pozitivno iznenadila, jako uredjena i napredna zemlja sa visokim nivoom gradjanske svesti. Cak su i ljudi iz javnih preduzeca jako zainteresovani za to sto rade a vlada im radi odlican poso. Kod njih je npr sve elektronski, nikada ne korise papire nigde, sve zavrsavaju elektronski telefonom potpisuju i sl. Prijavljivanje za fakultet traje 10min i svodi se na to da otvoris nalog, das im dozvolu da nabave tvoje ocene iz skole, podstke iz registra gradjana i sl i potpises elektronski telefonom.
Okačio sam enterijer isti ko naš, isti HU.Markoni napisao:Nidzo daj slikaj to na vasoj, rekao bih da si se istripovao.
Tapatalk Post
Nek prvi kamen baci ko nije nabacio koju kilicu preko praznika!!!Xepoj87 napisao:Laki, smanji skoljkice
Sent from my SM-G935F