Ralee napisao:Civic je jedva upalio iz petog puta. Primetio sam da i inace tesko pali tj nece uvek iz prve pri jutarnjem tj prvom paljenju ne vezano za spoljnu temperaturu. Provericu aku kad malo otopli. Ne znam sta bi jos mogao biti problem.
Anlaser?
Tapatalk
Nije, mislim ne bi trebalo, remontovan je skoro, promenjene su cetkice i automat.
grujicd napisao:Honde mi ne pale baš na pola ključa na ovom minusu.
Meni ni jedna Honda do sad nije palila na pola ključa, ali se nikad nije desilo da neće da upali. Accord mi ni leti ne pali tako. Drugaru Corolla slično pali, kao i komšiji Yaris. Tako mi je i Mitsubishi Colt palio, a sećam se da sam ga upalio na -26, tako da nije to nikakav problem. Kod Accorda je akumulator snage 45a pa je i jasno što neće na pola ključa.
Accu malo oslabio posle skoro 4 godine ali drži se, ima par dana kako nije vožen
https://youtu.be/pVt9uxbCnlQ
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne to samo ovi sa Hondama. Vi što vozite Hyundai, da postavite klip kako pali leti na +30.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Pali Punto i dalje na pola ključa, hvala na pitanju, ne moram da kačim video, samo se vidi po zvuku motora u prvih nekoliko minuta rada da mu to baš i ne prija. Plus što je jadan sav zamrznut, tačno se oseti da se "kotrlja sa otporom", a naročito me nervira zvuk preko ležećih policajaca ako se malo brže pređe (verovatno smrzle one gume na amortima. sileni ili šta već).
grujicd napisao:Honde mi ne pale baš na pola ključa na ovom minusu.
Meni ni jedna Honda do sad nije palila na pola ključa, ali se nikad nije desilo da neće da upali. Accord mi ni leti ne pali tako. Drugaru Corolla slično pali, kao i komšiji Yaris. Tako mi je i Mitsubishi Colt palio, a sećam se da sam ga upalio na -26, tako da nije to nikakav problem. Kod Accorda je akumulator snage 45a pa je i jasno što neće na pola ključa.
Accu malo oslabio posle skoro 4 godine ali drži se, ima par dana kako nije vožen
https://youtu.be/pVt9uxbCnlQ
Otprilike tako i meni pali na ovom minusu. 3 godine star akumulator. Deluje mi normalno.