Uglavnom kupujem domaća vina, strana kada mi se učine interesantnim, osim malbeca koji obično imam po flašu. Poslednju sam poklonio, tako da mi se čini da sam sada na nuli sa istim...
TapaT
nidza napisao:Nema ova moja onakav broj, nešto drugo stoji nisam proveravao na sajtu.
Dobro je vince, kisi malo i tamnije je boje. Kao limuna malo da ima. Prijalo je, kako god, iako više volim suva vina tipa Harizme (opet) od Aleksandrovića, ili od crnih suvilo tipa Regenta, a pogotovo ako se dokopam prave retkosti kod nas, argentinskog Malbec. To je prava poslastica, dopalo bi ti se siguran sam. Neki njihov Cabernet koji raste na velikoj visini valjda, pa ima interesantan šmek. Suvo skroz naskroz, kako treba već da bude.
Tapatalk
Po danu sam upalio svetlo i gore je belo dole je žuto. Nisam se setio uveče da pogledam uopšte, a sinoć smo se vozili. Dugujem sliku, pa ćemo da razrešimo misteriju do daljnjeg.Markoni napisao:Nidzo jesi li proverio u kojoj boji ti sijaju tasteri klime i CDa na Octaviji?
Tapatalk Post
Tako je preko dana i na našoj. Ali uveče pali zeleno...nidza napisao:Po danu sam upalio svetlo i gore je belo dole je žuto. Nisam se setio uveče da pogledam uopšte, a sinoć smo se vozili. Dugujem sliku, pa ćemo da razrešimo misteriju do daljnjeg.Markoni napisao:Nidzo jesi li proverio u kojoj boji ti sijaju tasteri klime i CDa na Octaviji?
Tapatalk Post
Ne. Decembar sam ga vozio bez problema. Nek ceka lepse vreme.Vozim dustera dok ne otopli.nidza napisao:Uf.
Planiraš valjda zimski set?