Auto koji je, pored drugih Alfi, bitan za kompletnu auto industriju i po činjenici da je prvi serijski automobil sa CR dizel motorom.
Ko ga je imao ili vozio zna kavo je uživanje u vožnji...
Nije bez razloga. Zajebao sam se pa vodjen lepotom kupio 156 2.0 benzin. To je bio moj prvi i poslednji izlet u Alfe Fiate i slicna sranja iz IT. Toliko o tome.TheWickerMan napisao:Ne preteruj ti. O lepoti pričamo. Uvek mora neko da se javi, onako bez razloga, čisto da ispadne pametan.
Otprilike moje mišljenje. 159 je neponovljivo lepa, a 156 mi se sviđa samo fl.Day Walker napisao:Realno je da 156 izgleda zastarelo a 159 mladje od Djulije
Super, imao si jednu Alfu. Bravo za tebe.chaslav napisao:Nije bez razloga. Zajebao sam se pa vodjen lepotom kupio 156 2.0 benzin. To je bio moj prvi i poslednji izlet u Alfe Fiate i slicna sranja iz IT. Toliko o tome.TheWickerMan napisao:Ne preteruj ti. O lepoti pričamo. Uvek mora neko da se javi, onako bez razloga, čisto da ispadne pametan.
A inace ako nisi znao forumi sluze ne da ispadnes pametan nego da nesto pametno kazes, zbog drugih koji citaju.
Pa, izvini, jel' ti stvarno ovo boldirano zvuči pametno?chaslav napisao: Zajebao sam se pa vodjen lepotom kupio 156 2.0 benzin. To je bio moj prvi i poslednji izlet u Alfe Fiate i slicna sranja iz IT. Toliko o tome.
A inace ako nisi znao forumi sluze ne da ispadnes pametan nego da nesto pametno kazes, zbog drugih koji citaju.