Alfa Romeo - generalna tema
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Alfa Romeo - generalna tema
156ica mi izgleda makar 10 godina mladje od e46, e46 bas starinski izgleda preFL, FL ga je dosta osvezio, ali opet daleko iza 156 FL, po izgledu makar, doduse i po performansama.
Na mene je pre FL verzija 156 ostavila katastrofalni utisak, ali zaista katastrofalni. Kvalitet unutrasnjosti, elektrike, kabina sve..... jedino je izgled koliko toliko lep. Dok npr mi je e46 bio jedan od najlepsih BMWova, a da na pricam o kvalitetu - nije za klasu nego za galaksiju bolji. O izgledu mozemo da diskutujemo, a o svemu ostalom...
Ljuba,
o izgledu nečemo ( lep mi je i e46 ali alfa 156 je jedan od najlepših avta svih vremena), ali lista grešaka e46 je toliko dugačka, da bi ga ladno mogli proizvoditi i u zastavi. Ozbiljno kažem, dosta sam na BMW forumima, i dosta znam ljudi sa BMW, ali e46 je jedno teško sranje ( nije da su ostali neki vrh kvalitete ali svejedno )
o izgledu nečemo ( lep mi je i e46 ali alfa 156 je jedan od najlepših avta svih vremena), ali lista grešaka e46 je toliko dugačka, da bi ga ladno mogli proizvoditi i u zastavi. Ozbiljno kažem, dosta sam na BMW forumima, i dosta znam ljudi sa BMW, ali e46 je jedno teško sranje ( nije da su ostali neki vrh kvalitete ali svejedno )
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
FL e46 izgleda bar 5x atraktivnije od 156.Ivan napisao:156ica mi izgleda makar 10 godina mladje od e46, e46 bas starinski izgleda preFL, FL ga je dosta osvezio, ali opet daleko iza 156 FL, po izgledu makar, doduse i po performansama.
Svaki deo je modernijeg dizajna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Sve je to subjektivno, i ovo mi je cak atraktivnije i svezije od 156, a kamoli E46 FL.

- Day Walker
Taj passat je najlepsi vw ikada 

Brzine idu u H-a !!!

Ne preteruj. Otvori gugl i kucaj na images cars 80ties i pogledaj sve te kockice. Dapače, pogledaj ostale automobile iz sredine 90tih pa do 2000te.Scuderia napisao:Meni ova 156 zastarela za medalju, izgleda kao da je zadnja serija sisla s trake krajem 80ih, pa ovo je bilo zastarelo i dve hiljadite godine, a kamoli sad. Ne moze ni da prismrdi E46 po svezini.
Tapatalk
- Ivan
- Day Walker
Alfa Romeo - generalna tema
Sjajnu sliku si nasao

Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
Jel da, nije moglo bolje za poredjenje sa alfom sto je starac okacio, slicna boja, obe imaju felne, obicna oprema, dok su ofarbane kvake bile doplata na bmwu, kao i beli migavci

p.s. mislim da su i maglenke bile standard na alfi tada, nisam siguran.

p.s. mislim da su i maglenke bile standard na alfi tada, nisam siguran.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ako sad lepo priznaš da si ovo izjavio pod visokom temperaturom -sve okScuderia napisao:Sve je to subjektivno, i ovo mi je cak atraktivnije i svezije od 156, a kamoli E46 FL.

Ozbiljno gledam i neverujem šta je tebi lepše

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisi ti video kakve on ribe preferira 

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Video sam.
Nisam se dobro izrazio, htedoh reci kako mi 156 izgleda zastarelo u odnosu na konkurenciju. Izgleda mi kao tipican 90s auto dok ovi koji su izasli istih godina izgledaju 00+ i sveze i dan danas.nidza napisao:Ne preteruj. Otvori gugl i kucaj na images cars 80ties i pogledaj sve te kockice. Dapače, pogledaj ostale automobile iz sredine 90tih pa do 2000te.Scuderia napisao:Meni ova 156 zastarela za medalju, izgleda kao da je zadnja serija sisla s trake krajem 80ih, pa ovo je bilo zastarelo i dve hiljadite godine, a kamoli sad. Ne moze ni da prismrdi E46 po svezini.
Tapatalk
Meni je prosto suludo porediti m sport E46 s ovom alfom