Kad pogledam ovog što se nasmejao, vozač, nekako mi se čini da je ekran sa navigacijom prenisko. Pre svega zbog bezbednosti u vožnji. Na otvorenom putu nije toliko problem (a onda navigacija i nije nešto mnogo potrebna), ali u gradskoj gužvi ne znam koliko bih uspeo da gledam u taj ekran. Ja sam i dalje protiv tableta koji štrče, ali su oni ipak na mnogo boljoj poziciji.
I jeste prenizko, isto kao u G7, ne znam kako bi se navikao da gledam nekde dole u navigaciju, ali u redkim testovima vidiš da to napišu kao kritiku, bacause VW verovatno.
Alkantra sedišta deluju kao da nemaju nikakvu potporu, ni dole ni gore. Kao neka američka limuzina.
Navigaciju i ja uglavnom slušam, ali u mnogim situacijama glasovno navođenje ne može dovoljno dobro da dočara situaciju i onda jedino gledanje pomaže. A gledanje u bord to sigurno ne olakšava.
Kad ima Navi može da se gleda i na manjem ekranu iza volana, sve bitne informacije budu tu, a može i na ekranu desno. Vazda sam u dilemi da li grozomorni tableti koji vire tumorozno po sred table, ili lepo uklopljena navigacija u centralnoj konzoli, ali ne baš u vidokrugu. Možda su najbolja rešenja malo viša tabla, integrisan navi (A4, Đulija), a ventilacija ispod.