Fiat 500L
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Re: Fiat 500L
Znaci sa klimom i metalik bojom 14.790.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Djubre. Tolike pare za auto bez klime. Jos nema ni carine. Sramota.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja bih rekao da je B u pitanju iako deluje masivnije na slikama
TT post
TT post
trojanac napisao:Jel 500L uvećani B ili C segment?
Ja bih to krstio kao B+ segment. Van nastao na osnovi vozila B segmenta kao i C3 Piccaso, Meriva...
A carina inače povećava vrednost čitavih 2,5% ili u ovom slučaju cca 300evra.Ogi napisao:Djubre. Tolike pare za auto bez klime. Jos nema ni carine. Sramota.
Auto je u klasi Forda B-Max, Kia Soul, Toyota Urban Cruiser i sličnih.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sasvim je očekivana i korektna cena. Takav tip kola ima svoje tržište i mušterije koje ne zanima kakav Hyundai, Chevrolet, Suzuki ili Seat može da se uzme za te pare. E, sad, to što je neki broj ljudi, najviše zbog krive slike sistematski formirane u medijima, pomislilo da će ovaj auto, samo zato što se pravi u Srbiji, da se kupuje parama iz monopola i plaća preko sindikata na trista rata, to je nešto drugo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja bih ovo rado vozio i to samo zato što se sklapa ovde kod nas. Ni zbog čega drugog posebno. Simpatičan mi je, ima mnogo pozitivne energije oko njega. Inače ružan mi je prednji kraj, previše retro... 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ti bi malo da se svadjas, je li ?perfiko napisao:Ogi napisao:A carina inače povećava vrednost čitavih 2,5% ili u ovom slučaju cca 300evra.
Auto je u klasi Forda B-Max, Kia Soul, Toyota Urban Cruiser i sličnih.
Boli me bre uvo u kojoj je klasi, ponavljam, onaj ko kupi ovaj auto za ove pare bez klime i sa celicnim 16" (!??) felnama je BUDALA.
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
У сваком сличају заборављате да је ово помало и помодарски ауто, а то има своју цену...
Pozdrav
Takva politika je dovela FIAT u krizu iz koje će teško da izađe ako je ne promeni, dok se nemci ubiše od prodaje, nikad bolje rezultate nisu imali (VW, Audi, BMW, da priključim ovde i Škodu...).Sloba napisao:Sasvim je očekivana i korektna cena. Takav tip kola ima svoje tržište i mušterije koje ne zanima kakav Hyundai, Chevrolet, Suzuki ili Seat može da se uzme za te pare. E, sad, to što je neki broj ljudi, najviše zbog krive slike sistematski formirane u medijima, pomislilo da će ovaj auto, samo zato što se pravi u Srbiji, da se kupuje parama iz monopola i plaća preko sindikata na trista rata, to je nešto drugo.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ovaj model Fiata nije osmisljen da bi Fabriku iscupao iz kaljuge, za to su zaduzeni neki modeli koji se bolje prodaju tipa Punto. Ovo je vise lifestyle model, a koliko kapiram u fazonu su, ako prodje dobro je, ako ne prodje nece biti kraj sveta. To je i jedan od razloga sto su proizvodnju bas ovog modela poceli u Srbiji, u novoj fabrici.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Koji će to model da ih izvadi iz bule? Što kuka onda Serđo Merkione, zašto mu smeta konkurencija?
Evo čitam danas da i francuzi kukaju ali na južnokorejance (francuzi isto imaju žešći pad prodaje, ništa im ne ide).
Možda je to znak da je prošlo vreme kad su se mogla prodati m.da za bubrege
Evo čitam danas da i francuzi kukaju ali na južnokorejance (francuzi isto imaju žešći pad prodaje, ništa im ne ide).
Možda je to znak da je prošlo vreme kad su se mogla prodati m.da za bubrege

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Oni bi da ih neko drugi vadi, koliko sam shvatio. VW 60% profita ostvaruje u Kini, i onda im nije tesko da odrade damping cena u Evropi, da rade sa minimumom ili bez zarade i da tamane konkurenciju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money