Stigla zima...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Stigla zima...
Samo bahato!

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Sve mogu da razumem ali biti bahat i samoziv to ne mogu da razumem bilo koje vreme da je u pitanju! (prezirem to usobinu u bilo kom pogledu)
Kako mi je lik uleteo u moju traku a nisam isamo gde da se pomerim jedva sam zakocio da ne dodje do direktnog sudara...
Sto je najgore nije bio klinac
Joj da je samo stao

Kako mi je lik uleteo u moju traku a nisam isamo gde da se pomerim jedva sam zakocio da ne dodje do direktnog sudara...
Sto je najgore nije bio klinac
Joj da je samo stao

juce neki lik vozi 25 na ukljucenju na most na adi iz pravca sajma i vozim iza njega i pomislim kako sigurno nece stati na stop pri ukljucenju na most i naravno ne stane, pritom je imao vozilo koje nailazi al se prestrojilo.
Ok jeste to ukljucenje nakaradno uradjeno al poenta je da pored smanjenja brzine treba malo i ukljuciti mozak.
Ok jeste to ukljucenje nakaradno uradjeno al poenta je da pored smanjenja brzine treba malo i ukljuciti mozak.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Ja sam ovog pacijenta jos "nanjusio" blicao sam ma ne ebe taj zivu silu, a ti da li ces da kocis znas kako ga zabole... btw pickup je bio u pitanju
Jako mi zao sto nije stao, bas mi ono zao... imam veliku spotu tolerancije ali da budes toliko bezobrazan...
Jako smo losi ljudi jakoooo, samo se gleda svoj interes!
Jako mi zao sto nije stao, bas mi ono zao... imam veliku spotu tolerancije ali da budes toliko bezobrazan...
Jako smo losi ljudi jakoooo, samo se gleda svoj interes!
U Srbiji bih uveo proveru vozackih dozvola na godisnjem nivou, ovo stancovanje dozivotnih vozackih ne vodi nigde.
TT
TT
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Samo da javim, smrzla nafta negde, posle zagrevanja u garazi, sutradan auto upalio. Kaze da je zadnji put sipao na Nis-u, upalio u petak auto da proveri hoce li, ali nije vozio, vec ugasio posle pola minuta - minut. Majstor kaze da je verovatno bas zbog toga doslo do kondenzacije negde i nije uspela da ispari posto je auto malo radio.ivica122 napisao:Sinoć ništa nismo uradili, ali smo se zato smrzi pošteno. Probali da grejemo filter, zna čovek za toliko, ali bez promene. Sipa pristojan dizel. Vodi računa o autu, ulje, gorivo, delovi, trudi se da sve bude na nivou. Danas posle posla će da odšlepaju auto kod majstora u garažu, sinoć još dogovoreno pa smo odustali od daljeg smrzavanja. Ono što mi zapalo za oko na prethodnin stranama, trešenje prilikom paljenja, moguće i da je ovde simptom, pa ako je problem sa grejačima, onda nije strašno. Hvala još jednom na savetima.
Evo u ovom trenutku sve bitnije ulice su ciste tako da sto se tice ciscenja ove godine mislim da je sasvim ok bar sto se tice bga. Mislim sve u vezi drzave se raspada al ulice ciste u fulu 

Ne mora da se puškira, samo izbaci nekim štapom sneg i led iz opruga.srdjanyo napisao:Jutros mi se ukrutio zadnji levi amortizer. Auto na rupama poskakuje kao da nemam točak. I spustio se dobro.Malopre krenuo kući,odem do perionice prekoputa GRAS-a,a ona u kvaru. Odem do EHRLE u Partizanskoj i dobro ispuškiram, a posebno taj amortizer.
Završio i krenuo i na "rđavoj" strani Partizanske i da proverim.Sve OK,hvaljen Isus.
Sony Xperia Z3
Odakle tebi ogranicenje 50 koje nije pomenuo nidza?Ogi napisao:E izvini sto vozim 40 tamo gde je ogranicenje 50, nemoj da se ljutis !! Pa jos po snegu !ljubitelj napisao:Ocekuje se da 3 vozaca se uklope u tok ostalih 100 vozaca. Prema datom opisu komentarisem.
Ne treba voziti 40 i time ometati inace normalan tok saobracaja kada vec uslovi dozvoljavaju brze.
Tolerancija svakako jeste i treba da bude uvek prisutna ali i za ucenje voznje ne treba birati glavne ulice ili magistralne putne pravce. Bolje je negde sa strane uvezbavati voznju po snegu.
Ako vecina vozi brze zasto bi ti vozio tek 40 i usporavao ostale, da i po snegu?
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
http://www.youtube.com/watch?v=9AfR43uBspo
jako simpatican video, davno davno sam ga gledao sad mi izleteo opet
jako simpatican video, davno davno sam ga gledao sad mi izleteo opet

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Jutros kontra situacija od juče - na ulicama 30% kola a sve veće ulice očišćene. Nikad brže nisam uhvatio krug preko gazele.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sinoć probao kočenje po mokrom sa 50, 60 i 130. Gde je 130 nije bilo previše mokro, ali nije bilo ni suvo. Meni je ono skroz ok. Zabada ga poprilično dobro. Dovoljno dobro da ne smanjujem brzinu kada je mokro na putu.
Probaću i po kiši, kada ima dosta vode na putu.
Probaću i po kiši, kada ima dosta vode na putu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''