Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Da, uzeli smo 6 komada, pa ih sada delimo, cale uzeo sebi P9 lite.
Cat je fenomenalan, nenormalna zavrsna obrada, iznutra je kvalitetan kao i spolja, nista ne moze da se mrdne ni milimetar, ima sundjere na zatvaracu za baterije koji se srafi u telefon.
Ne znam da li je vidotporan, ali ima svuda sve zasticeno.
S obzirom da je telefon sa usb kablom, punjacem i mini usb slusalicama jeftiniji od punjaca za s7edge, kida.
Ima odvojena dva dugmeta sa strane, jedno za kameru, drugo za lampu.
Prvi utisak p9-ke je da telefon super radi, baterija je ok, zvucnik je dobar, os je kao i Kinezi od pre 10 godina, gde nema posebni meni za apps, vec su sve na home screenovima. Takodje back sa leve strane, pa ga je nemoguce koristiti samo sa desnom rukom, a telefon je plastican i klizi kao podmazan iz ruku. Takodje, ovih par plasticnih kanala koji idu kroz aluminijunski ram vire, pa ume da nervira kada ih osetis. Slikao sam njih posebno.
Pored toga, lepuskast telefon i mislim da je super za te pare.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Cat je fenomenalan, nenormalna zavrsna obrada, iznutra je kvalitetan kao i spolja, nista ne moze da se mrdne ni milimetar, ima sundjere na zatvaracu za baterije koji se srafi u telefon.
Ne znam da li je vidotporan, ali ima svuda sve zasticeno.
S obzirom da je telefon sa usb kablom, punjacem i mini usb slusalicama jeftiniji od punjaca za s7edge, kida.
Ima odvojena dva dugmeta sa strane, jedno za kameru, drugo za lampu.
Prvi utisak p9-ke je da telefon super radi, baterija je ok, zvucnik je dobar, os je kao i Kinezi od pre 10 godina, gde nema posebni meni za apps, vec su sve na home screenovima. Takodje back sa leve strane, pa ga je nemoguce koristiti samo sa desnom rukom, a telefon je plastican i klizi kao podmazan iz ruku. Takodje, ovih par plasticnih kanala koji idu kroz aluminijunski ram vire, pa ume da nervira kada ih osetis. Slikao sam njih posebno.
Pored toga, lepuskast telefon i mislim da je super za te pare.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Back lako možeš da mu podesiš gde odgovara ideš> postavke>pametna pomoć>traka za navigaciju , i tu imaš 4 mogućnosti rasporeda. I ja sam back premestio desno.
Dodatno ceo prikaz ekrana možeš smanjiti povlačenjem od donjeg levog ugla ekr ka sredini, da bude lakše za baratanje palcem.
Dodatno ceo prikaz ekrana možeš smanjiti povlačenjem od donjeg levog ugla ekr ka sredini, da bude lakše za baratanje palcem.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Pa ovo radi i na P8 lite !!! Mislim na ovo sa pomeranjem back dugmeta i dodavanjem dugmeta za notifikacion bar dole. Mladene, piće od mene kad se vidimo

Au, svaka cast, ne bi mi ni palo na pamet da moze
Namestih sada i ja, bas je smaralo, posto je telefon jako tesko koristiti jednom rukom. Mozda kada stigne kurton, pa bude manje klizao.

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Super, i meni je smetalo onako, drago mi je da sam vam pomogao.
Inače si upravu za OS, taj EMUI je neka njihova specifična ...šta već. Ko nije navikao dosta je i komplikovan. S druge strane baš je stabilan, lako ubija pozadinske app koje se ne koriste, i ima goomilu raznih podešavanja.
Ja da se zahvalim i ovako Milošu za info oko iP servisa, burazu je ˝duševni bol˝ olakšan, nije mu dobro bilo zbog ekrana
Inače si upravu za OS, taj EMUI je neka njihova specifična ...šta već. Ko nije navikao dosta je i komplikovan. S druge strane baš je stabilan, lako ubija pozadinske app koje se ne koriste, i ima goomilu raznih podešavanja.
Ja da se zahvalim i ovako Milošu za info oko iP servisa, burazu je ˝duševni bol˝ olakšan, nije mu dobro bilo zbog ekrana

Slicno je nesto imala tetka na Lenovo fonu, nisam znao da i ostali furaju taj fazon.
Kamera je solidna, malo mora da bude mirnija ruka, cini mi se da je okidac malo sporiji, opet za tu klasu fona, zaista dobar izbor. Zao mi je sto nisu imali s7edge dualsim u mts, da izotimam caletu fon ako sjebem ekran, ali jebiga, p9lite im je najbolji dual sim
Kamera je solidna, malo mora da bude mirnija ruka, cini mi se da je okidac malo sporiji, opet za tu klasu fona, zaista dobar izbor. Zao mi je sto nisu imali s7edge dualsim u mts, da izotimam caletu fon ako sjebem ekran, ali jebiga, p9lite im je najbolji dual sim

Krajem januara - pocetkom februara izlazi Nougat za P9 Lite, kao i EMUI 5.0. Vec ima beta, ko se prijavio za testiranje, ali nisam probao, ipak cekam zvanicnu. Najvise je poboljsana kamera kao i sam sistem, tj. fon radi jos brze 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ćale skoro uzeo P9 lite, vidim da je jako popularan telefon, a i na sve strane čujem samo pohvale, i drago mi je.
Ubo čovek neku akciju, 160e ga izašao.
Što se tiče S7E, stiglo mi je pre neki dan ovo...https://www.slickwraps.com/alcantara-se ... -edge.html
Ne znam kada ću da stavim, sada mi je lep ovako.

Što se tiče S7E, stiglo mi je pre neki dan ovo...https://www.slickwraps.com/alcantara-se ... -edge.html
Ne znam kada ću da stavim, sada mi je lep ovako.

I ja sutra uzimam P9 lite za gospodju. Vec stiglo silikonce sa ebaya 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zar ne dobije maskicu? Drugar je skoro uzeo p8 lite i ima onu nazovi koznu huawei poledjinu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Novi EMUI 5 ima app drawer. Lično preferiram UI bez app drawera. Zato mi je Huawei odgovarao i zato mi odgovara MIUI.Mladen7 napisao:Super, i meni je smetalo onako, drago mi je da sam vam pomogao.
RN3 Pro via TT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Bar se to lako reši, dobar launcher i podesiš kako ti volja.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Vožd je upravo stigao 

Samo da se malo odmrzne, pa da vidim vredi li čemu

Samo da se malo odmrzne, pa da vidim vredi li čemu

There are 10 kinds of people in the world:
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kako si krenuo da trošiš te kineske androide daće ti Kinezi titulu počasnog doktora telekomunikacija