Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
Mozda sam pobrkao igru, ali znam da sam imao 15 godina kada je kroz stakleni krov neko mutant cudoviste propalo, posle fazon minuta tisine, a na 500W zvucnicima(z680), nije bilo svejedno.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meni prvi put nije bilo svejedno kad sam igrao resident evil 4.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odigraj prethodne unchartede.ljuba napisao:Sin mi se prepao od The last of us, mada nije losa igra. Za sada mu se mnogo vise svidela Uncharted 4. Jel ima jos neka igra u tom stilu? Sada cu da potrazim i Rise of the tomb rider...
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
da da, undying je naslovcina. kao i Nosferatu: The Wrath of Malachi
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Najzajebanije je ako igraš neku tako strašniju igru sa slušalicama, u polumraku, a onda neko uđe u sobu da ga ne primetiš. Kad te pipne tako neočekivano samo skačeš sa stolice.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ne znate vi deco šta je Blood 1 i Blood 2 : The Chosen 
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk

sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Jel se bavi neko od vas sa Pinball Arcade? Ja izgibe igrajuci, kad pocnem da cukam vrati me 30 godina unazad.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
https://www.youtube.com/watch?v=fBtVyf3tk6s

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ljudi, izasao je rip Far Cry Primal igre, pa kome je bilo previse da je plati ili kao ja vec 2 meseca nema karticu
, sada moze da je skine sa Torrenta, odoh da je oprobam, nahvaljena je dosta.
Ovako radi na 6700k(nebitno, radice skoro isto na slabijim procesorima) i na GTX 970, sve na maksimum odvrnuto, osim V-synca koji je iskljucen, posto njega u driverima stavljam na "Fast", tako da je stalno ukljucen, a ne sjebava fps.
1920x1080:

2560x1440

Ovako radi na 6700k(nebitno, radice skoro isto na slabijim procesorima) i na GTX 970, sve na maksimum odvrnuto, osim V-synca koji je iskljucen, posto njega u driverima stavljam na "Fast", tako da je stalno ukljucen, a ne sjebava fps.
1920x1080:

2560x1440

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
https://www.youtube.com/watch?v=5Cjrp23lBSM
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Xepoj87 napisao:Ljudi, izasao je rip Far Cry Primal igre, pa kome je bilo previse da je plati ili kao ja vec 2 meseca nema karticu, sada moze da je skine sa Torrenta, odoh da je oprobam, nahvaljena je dosta.
1920x1080:
2560x1440
setih se sad benchmark foruma, gde si mogao da procaitas 60 strana foruma o igri i da svi postovi budu na temu kreka i preformansi, a o samoj igri ni reci

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To je meni ujak uradio kad sam igrao Wolfenstein mapu crypt. Njemu suze od smeha, meni od plakanjagrujicd napisao:Najzajebanije je ako igraš neku tako strašniju igru sa slušalicama, u polumraku, a onda neko uđe u sobu da ga ne primetiš. Kad te pipne tako neočekivano samo skačeš sa stolice.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk