Sa onim Pirelli 19-icama bi boleo još više...nidza napisao:O da, novih rupa na sve strane. Koliko boli novi auto da ne poverujete.
Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Boleće siguran sam. Život je težak.
Tapatalk
Tapatalk
Sada ce izbori, pa ce da srede. Bez brige.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kad sam bio u Rimu, jedna ulica u gradu me podsetila na tebeOgi napisao:So + kamioni koji ciste sneg unistavaju + pucaju cevi na sve strane i kopa se iz svih mogucih razloga pa se ostavi krater mesecima ili se zatrpa lopatom. Eno u Marsala Birjuzova su pre mesec dana iskopali rupu preko cele ulice i dan danas ona tako stoji poluzatrpana zemljom, ko god prodje a ne zna rasturi auto odozdo, eno sve tragovi od udaraca. O svinjcu da ne pricam. Problem je sto ce sve te rupe da stoje tako mesecima i sire se. Ali to je Beograd, jedan uzasan, prljav i neuredjen grad u kome vladaju bahatost i anarhija.

Kad se setim, voznja kroz Rim petkom popodne je interesantno iskustvo, BG je milina za onaj haos

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Ovo samo Ameri mogu da urade

Bila je i ona slika sa lancima napred na BMW 1 (ali ako se dobro sećam, iz Evrope).
Što bi rekao jedan vozač GSP Beograd kad su ga ljubitelji autobusa pitali za neke tehničke detalje: "Ne znam ti ja te stvari, ja ovo samo ćeram".
Što bi rekao jedan vozač GSP Beograd kad su ga ljubitelji autobusa pitali za neke tehničke detalje: "Ne znam ti ja te stvari, ja ovo samo ćeram".

Ђенерал Јанковић
Postoje ljubitelji autobusa? Au zivote.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Što da ne 

Naravno! Ne samo autobusa, nego i kompletnog javnog prevoza. Pogledaj npr: http://www.autobusi.net/ ili http://gspbeograd.net/ Postoje na tim forumima ljudi koji znaju sve garažne brojeve svih vozila JGP u Beogradu ili drugim gradovima, na kojim linijama saobraćaju i koji im je red vožnje, kakvo je stanje vozila i kada je šta popravljano, ko ih kada vozi, kada je koje kupljeno i kada je izbačeno iz upotrebe (pojedinci znaju istorijat za 40+ godina unazad), kada je koje i kako farbano, itd. Kad vide sliku jednog dela vozila (da se ne vidi registracija ili garažni broj), odmah po sitnim detaljima znaju o kojem je reč. Većina takvih fanova je zaposlena u javnom prevozu, ali neki nisu.Xepoj87 napisao:Postoje ljubitelji autobusa?

Još zanimljiviji su ljubitelji železnice, a ovo je važnija i istorijski starija vrsta prevoza (ima ih u Engleskoj još od 19. veka, postoji i pojam "trainspotting"). Kod nas takođe postoje ljudi koji znaju svaku lokomotivu i čak svaki vagon koji je u poslednjih 150+ godina saobraćao u Srbiji, istorijat svakog od njih, linije, redove vožnje, kada je koja pruga građena i popravljana, itd, itd. Nekima je to posao, nekima vrsta hobija, ali su ti ljudi jako važni za čuvanje kulturnog nasleđa i brigu o trenutnom stanju i budućnosti železnice (pogotovo u zemljama kao što je naša, u kojima vlast o tome ne brine dovoljno). Evo sajta srpskog udruženja: http://vozoljubitelji.blogspot.rs/
Ђенерал Јанковић
Ma vozovi su jedno, ali gsp autobusi brate mili...
Ja sam ih sve znao na liniji 65
Jesi ih raspoznavao po jacini farova Grujo? 

Imali smo na 704 čuvenog vozača - Gruju. Stizo oko 20 min Zelenjak - Zemun Polje. Vozio na dva točka kod Karađorđevog u Zemunu jer je žurio da stigne "po nešto". Po vejavici na autoputu udario babu koja je nosila granje posred puta išla: "Vidim odjednom kroz vejavicu leti neko granje. Posle mi rekli da je letela i baba".McGruja napisao:Ja sam ih sve znao na liniji 65
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”