Iskreno, sada razmisljam da li da uopste svracam u Ikeu i Kosmos.

Mi smo bili 11.07. nisam nista cudno primetio,tj jesam -zaustavili su me beogradjani u Coltu i pitali da li sam zadovoljan sa SX4 jer planiraju da ga kupe.Texonja napisao:Iskreno, sada razmisljam da li da uopste svracam u Ikeu i Kosmos.
Ma idemo zajedno, pa na smenu strazarimo pored kolaTexonja napisao:Swemir, hvala na informacijama!![]()
Iskreno, sada razmisljam da li da uopste svracam u Ikeu i Kosmos.
Azilantipaja napisao:Apropo bezbednosti i sl na plaži su aktuelni crnci iz neke podsaharske Afrike koji prodaju sve i svašta. Dosadni su za medalju, ali to im je posao. Ono što niako ne mogu da ukapiram otkud oni u Grčkoj i to u tolikom broju?
Išao na Ohrid preko Bitolja. Odvojio se kod Kozanija, put je dosta dobar, većim delom neki moto put sa po dve trake u svakom smeru, sasvim solidan. Zadnjih 20tak kilometara pre granice je nešto lošije, ide se na prelaz Niki (Medžitlija), nije bilo gužve, ima i manji free-shop. Put kroz Makedoniju je dosta dobar do Bitolja, ali od Bitolja do Ohrida užasan, pun rupa, bilo je dosta odrona zbog kiše, na nekim mestima kocka se pojavila ispod asfalta. Jeste dosta kraće, ali taj deo puta je baš smorio. Ipak, izbegne se gužva oko Soluna, i gužva na Evzoniju, tako da mislim da vredi.jocas napisao:Ostajem 3 noći na Ohridu, samo je pitanje da li da idem regularno preko Evzonija, ili tom nekom prečicom do Bitolja.prolupator napisao:Ima dosta kilometara i nije vredno tolikog kruga za popodne na Ohridu. Strogo se drži ograničenja, put je OK, vozi po danu, čuvaj se pandura, podmitljivi su, ali ako naletiš na šiptare - na'ebo si, mora kazna da se plati u Pošti pa po dokumenta ...jocas napisao:Planiram da u povratku sa Lefkade svratim par dana na Ohrid. Viamichellin i Google.map mi nude kao opciju da kod Kozanija skrenem prema Bitolju, da ne idem prema Solunu. Da li je neko išao tim putem? Inače, ideja je bila da napravim pauzu u Cosmos-u ali ispada da time pravim poveći krug?
codemaker napisao: pogotovo ako je plavuša