Sport
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Re: Sport
a sta je sramotno u tome sto covek koji se bavi tenisom izgubi teniski mec od coveka koji se isto bavi tenisom?Laki021 napisao:Nije ocekivano, bruka i sramota, debakl.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
ja sam navikao da ima vise ovih sto nisu sarkasticni pa se zabunio
Sad je fantastican, a koliko si ga samo osporavao pre par meseci, ni za prici Gasolu i sl... Sad je svima jasno i kakvom igracu se radi, kakav ce samo biti za 2 godine.Vladapetr napisao:Dečko je neverovatan. Gledam kako postiže poene, kao da se sprda ispred zgrade sa klincima par godina mladjim. Alal mu vera.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne smaraj. Ti si ga uzdizao onako klinački naloženo, kao što uostalom komentarišeš većinu stvari na forumu. Priča je počela od poredjenja nas i Španaca, gde si poredio Gasola i Jokića u fazonu "nema šta da brinemo o budućnosti, Jokić je bolji igrač nego Gasol u tim godinama". Porediti ruki sezone igrača može samo neko ko je ostrašćen ili je potpuni laik. Kakve su ruki sezone imali Stojaković i Dražen? A pogotovo porediti ruki sezone igrača koji je niotkuda (Mega Leks) došao u NBA i igrača koji je u NBA prešao iz Barselone gde je imao impresivne statistike.Laki021 napisao:Sad je fantastican, a koliko si ga samo osporavao pre par meseci, ni za prici Gasolu i sl... Sad je svima jasno i kakvom igracu se radi, kakav ce samo biti za 2 godine.Vladapetr napisao:Dečko je neverovatan. Gledam kako postiže poene, kao da se sprda ispred zgrade sa klincima par godina mladjim. Alal mu vera.
Takodje, Jokić još uvek nije igrač ali ima sve preduslove da bude sjajan. Danilović je npr na početku NBA priče imao neke maestralne partije, pa je na kraju potonuo - iako nije zaboravio da igra, što je pokazao čim se vratio u Evropu.
Da ne dužim, poenta je da bih veoma voleo da Jokić postane naš najbolji nba igra ikada, i uveren sam da će mu u tome mnogo više pomoći realno sagledavanje situacije nego klinačko padanje u nesvest na svaki uspešan potez koji napravi.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Vladapetr
Ti si samo pretenciozni mudrijaš, sa znanjem imaš veze kao ja sa Boingom: jednom su nam se putevi sreli i to je to 

- Vladapetr
Iz tvoje perspektive naravno da pokazuju, pošto si prvo iskonstruisao dilemu koju ćeš ti svojom dedukcijom da razrešiš, a onda istripovao i da činjenice govore to što si sklepao
svakako nemoj da zaboraviš i neku parolu, slogan, neko poredjenje ala Kovinjalo, to se ceni 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Kad spomenuste statistiku:
"Koliko dobro igra srpski reprezentativac u najjačoj ligi sveta, pokazuje podatak da je jedan od samo četiri igrača NBA lige koji u januaru beleže prosek od 20 i više poena i 10 i više skokova.
Jokića je takva statistika uvrstila u elitno društo sa MVP kandidatima Raselom Vestbrukom, Entonijem Dejvisom i Karlom Entonijem Taunsom kao jedine igrače sa tim uspehom u novoj godini."
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/3 ... -lige.html
"Koliko dobro igra srpski reprezentativac u najjačoj ligi sveta, pokazuje podatak da je jedan od samo četiri igrača NBA lige koji u januaru beleže prosek od 20 i više poena i 10 i više skokova.
Jokića je takva statistika uvrstila u elitno društo sa MVP kandidatima Raselom Vestbrukom, Entonijem Dejvisom i Karlom Entonijem Taunsom kao jedine igrače sa tim uspehom u novoj godini."
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/3 ... -lige.html
- Vladapetr
Apel iz Tuzle: Pomozimo Slađanu Stojkoviću
Nekadašnjem srpskom košarkašu, Slađanu Stojkoviću, potrebna sredstva za operaciju u inostranstvu.
Baš sam se skenjao kad sam danas čuo za Slađana. Nemam još uvek info o čemu se radi, ali na osnovu ovoga se čini da je baš ozbiljna situacija.
Jednu sezonu smo zajedno trenirali, Slađan je bio u zenitu svoje slave i već poznato ime kad su mene i drugara priključili prvom timu. Iako je u ekipi bio najveće ime, tretirao nas je maksimalno korektno i uvek bio spreman da pomogne ili se našali. Pozitivac do koske, ima nekoliko godina otkako sam ga zadnji put video (na svadbi zajedničkog prijatelja) ali se i tada dobro držao, nije se zapustio niti odao nekim porocima. Iskreno se nadam da će se izboriti i pobediti i ovaj meč...
Nekadašnjem srpskom košarkašu, Slađanu Stojkoviću, potrebna sredstva za operaciju u inostranstvu.
http://mondo.rs/a974982/Sport/Kosarka/A ... ovicu.htmlTuzlanska Sloboda je na klupskoj Skupštini odlučila da sav prihod od prodaje ulaznica za poredstojeću utakmicu protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada u 12. kolu "Lige 10" Bosne i Hercegovine bude uplaćen za lečenje teško obolelog bivšeg košarkaša Slađana Stojkovića (52), potvrdio je prvi čovek Slobode Aid Berbić.
Stojković je karijeru završio 2007. u 42. godini baš u ekipi iz Tuzle, a u svojoj poslednjoj sezoni bio je prvi strelac i najbolji igrač šampionata Bosne i Hercegovine.
U karijeri je nastupao za čak 15 klubova, između ostalih, i za beogradski Radnički, Partizan, Borovicu, Zdravlje, Poloniju iz Varšave, mađarski Soproni i kiparsku Nikoziju.
Svi koji su u mogućnosti i žele da pomognu Stojkoviću, mogu to da uradite uplatom sredstava putem deviznog žiro računa.
BANCA INTESA BEOGRAD, Milentija Popovića, 7b 11070 Novi Beograd
SWIFT: DBDBRSBG
SLADJAN STOJKOVIC, Radenka Misevica 3A, Beograd
IBAN: RS35160513020226895061
Baš sam se skenjao kad sam danas čuo za Slađana. Nemam još uvek info o čemu se radi, ali na osnovu ovoga se čini da je baš ozbiljna situacija.
Jednu sezonu smo zajedno trenirali, Slađan je bio u zenitu svoje slave i već poznato ime kad su mene i drugara priključili prvom timu. Iako je u ekipi bio najveće ime, tretirao nas je maksimalno korektno i uvek bio spreman da pomogne ili se našali. Pozitivac do koske, ima nekoliko godina otkako sam ga zadnji put video (na svadbi zajedničkog prijatelja) ali se i tada dobro držao, nije se zapustio niti odao nekim porocima. Iskreno se nadam da će se izboriti i pobediti i ovaj meč...