Ralee napisao:@Rotor
E jeste bas ta, bila noc nisam ga slikao a i zurili smo u kafanu. No stvarno je auto kao iz buducnosti, sa onim virtual cockpit tft ekranom umesto cajgera i velikom mmi navigacijom, ambijentalnim osvetljenjem, ja sam mislio da sam u borbenom avionu. Nisam ga puno istrazivao, ali nemam utisak da vise zamara oci od klasicnih cajgera. Jedino mi je malo cudno (valjda zbog zakona ili cega vec) sto su gorivo, temp. i lampice u gornjem redu van tft ekrana. Rekao bih da je dosta kvalitetno napravljen. Nisam neki reper za voznju ali jako lepo se vozi (podesen u comfort), menjac je odlican. Ono sto mi se najvise svidja su volan i sedista. Volan je jedan od lepsih a meni najbolji volan koji sam imao prilike da koristim, fenomenalan u ruci, tanak, daje osecaj laganosti. Sedista takodje odlicna, jako dobra bocna potpora, sa lumbalnim podesavanjem i ekstenzijom za noge. Za moju visinu (175) savrseno su mi odgovarala, mislim da bi neko visi imao malo problema kao i sa prostorom za noge zbog centralne konzole. Ono sto mi se ne svidja je upravo ta centralna konzola koja je sira i tockic ima nezavidan polozaj ispred rucice menjaca. Naslon za ruku je nesto kraci, ne znam samo da li moze da se podesava napred-nazad. Komande klime su mogle biti bolje uklopljene i potpno nepotreban ogroman otvor za ventilaciju. Spolja je bas lep, mogo lepsi nego na slikama, a s line ga preporodi.
Edit: Samo da dodam da mi se svidjaju novi modeli i u kom je pravcu krenuo audi, dosta su se emancipovali od predhondih kriminalno-soferskih modela.
Sve si napisao osim ono najbitnije za svaki auto - koji motor je u njemu?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...