Sent from my D6603 using Tapatalk
Cene ce korigovati trziste samo po sebi. Dok prodaja i cekanje u redu kupaca postoji cena ce ici nagore ako budu puni magacini i saloni kod dilera cene ce ici nadole.shandu90 napisao:Gledam novi xc90 cesto, po meni skroz dobar auto. Samo cenu da koriguju kako treba i nista drugo.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Nisam mogao sinoc da trazim, ipak, podaci kazu 4.8s 540xdrive, E400 4m 5.2s.Laki021 napisao:Pa imas internet, mozes proveriti 540i pa shvatiti sta je BMW.
Ako se ne varam, to je auto na kome posle prolaska kroz baru radiš generalnu na motoru.Laki021 napisao:Pa imas internet, mozes proveriti 540i pa shvatiti sta je BMW.
Opet se dolazi do manje zastupljenosti na ulici. Malo me nervira to njihovo neckanje, kao da pokusavaju da ubede druge zasto da ih kupe praveci uporedne testove. Ili drzi do sebe i to ce ljudi (valjda) prepoznati ili budi kao i ostali. Onda bi koreanci trebali da klepe visu cenu jer u startu nude vise opreme od evropljana. Danas su razlike u materijalima mnogo manje nego ranije, ne igra vise ulogu ko je odakle jer su sirovine svima dostupne i svako svasta moze da napravi. Njima mozda prodaja ide odlicno ali konkurenciju isto tako sramota koliko im dobro ide.ljubitelj napisao:Cene ce korigovati trziste samo po sebi. Dok prodaja i cekanje u redu kupaca postoji cena ce ici nagore ako budu puni magacini i saloni kod dilera cene ce ici nadole.shandu90 napisao:Gledam novi xc90 cesto, po meni skroz dobar auto. Samo cenu da koriguju kako treba i nista drugo.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Prosta osnova ekonomije univerzalno vazeca. Potraznja nove S/V/XC90 serije premasuje ponudu pa logicno cena jeste odredjena adekvatno. A i novi je model, kada ce ako ne na pocetku zivotnog veka biti najveca preporucena prodajna cena...
Cene se formiraju prema lokalnom trzistu i nisu iste u svim zemljama kao sto ni oprema za isti naziv modela nije ista u svim zemljama.
Ne treba zaboraviti da svaki model Volvoa ima standardno u toj ceni kompletan paket bezbednosnih elektronskih sistema dok neki drugi nemaju kao npr nova BMW 5 serija gde je bezbednosni paket (asistencije) opciona doplata.