Vidi, imali smo jednog vrhunskog profu s faxa kome je sve bila "kuča i okučnica"
Sa obožavanjem religije je ionako sve naopako, pa tući bitke oko naziva religijskih objekata je manje-više besmisleno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ovo će biti višenamenski objekat, poslovno-stambeni kompleks, na ulasku i kapiji Beograda, pa očekujemo da će biti novi simbol Beograda”, rekao je Adir El Al, izvršni direktor projekta na konferenciji za medije.
Nisam provalio jel ovo Arapin ili Jevrejin? Nadam se da je ovo drugo, mada nisam oduševljen da bilo ko gradi komercijalne objekte na mestu gde su bile zgrade naših državnih institucija, uništene u bombardovanju.
Konkurencija je svakako, pogotovo sa ovom jeftinijom vista zgradom. Ako imas pare dobro ces razmisliti da li ces da kupis od arapa/srpskih politicara kvadrat u cisto politickom projektu ili od jevreja koji su posteno platili plac i dobili dozvole, a pritom imaju reference kao sto su airport city i central garden.
Aha misliš kad ovi padnu sa vlasti da će sledeći da ih zavlače za uknjiženje i legalizaciju?
Da će da im traže da legalno plate priljučak za vodu i struju a ne kao neki što su se divlje priključivali?
Kad imaš pare ne razmišljaš o tim stvarima.
Poslednja izmena od samo polako u 26 Jan 2017, 12:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pogled može da se bira na raspalu fabriku BIP, na Bigz i Radison Blu sa sve onim pored, na most Gazela, Sarajevsku ulicu ili gore na Kneza Miloša.
Nekako mi najlepši pogled odatle ide ka H2O i zato sam tu lokaciju nazvao utešna nagrada.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ako tako gledaš onda i Shopping Mall u BGH2O ima lošu lokaciju, uostalom i onim zgradama u Waterfrontu ispod prozora prolaze opasne materije svaki dan vozom, a tu je i buka od tramvajskog mosta.
Da ne pričam šta će sa istim šoping molom biti ako Mišković napravi na Autokomandi svoj Delta Planet.
Meni je drugo fascinantno, da u postojećim poslovnim objektima ima neizdatog prostora, a zidaju se novi. No, pare se moraju potrošiti, pošto sad su jeftine.