Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja sam kod mene samo isključio to da mi za viber prikazuje broj poruka.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Da, ali hocu da mi izbacuje kada mi posalju oni koji nisu mutirani, ali imam 3 grupe u kojima se dnevno posalje po 500-2000 poruka, pa je onda ta opcija obesmisljena.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Da, ume da bude problem ako imas dosta grupa i tolko poruka dnevno.
Al generalno viber i nije neka app, mene nerviraju in app notification. Glupost da takva kompanija ne može to da sredi
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Al generalno viber i nije neka app, mene nerviraju in app notification. Glupost da takva kompanija ne može to da sredi
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Uzeo sam P9 Lite malo pre. Uspeo sam da napravim ok kombinaciju, dao sam svoj stari fon (LG Magna) i doplatio jos 160 evra za nov sa garancijom
Sobzirom da me je Magna kostala 0 dinara, super. Samo nisam ga jos cackao jer cekam da mi stigne 4g nano sim. Sto se tice dizajna i pakovanja, stvarno je odlican. Pakovanje mi je bas kul. 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Evo, sada bas napunih sa tacno 15%, na 100% i to traje 1:30h, a iskreno sam mislio da mu toliko treba od 0%, sto znaci da mu treba jedno 1:45h za skroz prazan fon.stefankmn napisao:Kada sam uzeo telefon nisam bio zadovoljan punjenjem, nije mi to bilo to jer sam pre toga imao note 4 i on se punio mnogo brze, s7e od kako je uzet bez 2h od 15% do 100% nije mogao, i to da ne koristim uopste telefon dok se puni. Sa note 4 sam bio oduševljen kako puni, 1h i 15min on je vec bio na 100%.
Telefon sam uzeo u slobodnoj prodaji a mislim da je za trziste Emirata.
Otisak je stvarno nesto je popravljeno i ubrzano i to dosta, ne moze to da se opise dok ne probaš
Ne znam da li imas neke pasivne procese koji ti srcu bateriju vise ili nesto slicno, ali eto kako meni pokaza.
Takodje ne zaboravi da Note 4 ima oko 400maha manju bateriju, sto nije malo.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- stefankmn
Ne znam onda kako meni puni toliko duze, ja kada sam uzeo telefon odma sam video ds je to mnogo i da ne valja, nije mi se svidelo. Nikad nije napunio za ovo tvoje vreme.
Šta kaže Ampere ili Charging Monitor?
Bas sporo puni bateriju S7, a ima kao brzo punjenje.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Ko kaže?
- H4wkeye
Jedno pitanje za vas koji imate Huawei, kad stigne notifikacija, stoji na lockscreenu sve ok. Ali recimo ako otkljucas i nesto drugo pogledas po fonu (ne diras tu notifikaciju, ne otvaras je) i onda zakljucas opet, notifikacije vise nema na lockscreenu samo u status baru. Jel ovo tako napravljeno po defaultu ili ja nesto nisam ukljucio?
Sobzirom da je EMUI specifican... Na LG-u na primer stoji na lockscreenu notifikacija sve dok je ne otovoris ili ne swipujes da je sklonis.

Sobzirom da je EMUI specifican... Na LG-u na primer stoji na lockscreenu notifikacija sve dok je ne otovoris ili ne swipujes da je sklonis.
- stefankmn
Probao i to, sve okejHeinz napisao:Šta kaže Ampere ili Charging Monitor?
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ok je. Ne stoji ti na zaklj. ekr. ali ti stoji u obaveštenjima-to otvaraš povlačenjem od vrha ekrana na dole. Tu bude dok neskloniš ili pogledaš.H4wkeye napisao:Jedno pitanje za vas koji imate Huawei, kad stigne notifikacija, stoji na lockscreenu sve ok. Ali recimo ako otkljucas i nesto drugo pogledas po fonu (ne diras tu notifikaciju, ne otvaras je) i onda zakljucas opet, notifikacije vise nema na lockscreenu samo u status baru. Jel ovo tako napravljeno po defaultu ili ja nesto nisam ukljucio?![]()
Samo proveri da kad uđeš u podešavanja>tabla sa obaveštenjima i statusna traka -da je -prikaži ikone obaveštenja uključeno.Ako imaš bilo kakvo obaveštenje prvo se to otvara prevlačenjem od gore a onda na levo (prev) otvara prečice.
Možeš podesiti povlačenjem od gore sa leve strane otvaranje obaveštenja, a sa desne odgore otvaranje prečica.
Eee i u tabla sa obaveš. i statusna traka možeš podesiti % baterije ,bez obaveštenja, pored ikone baterje ili u ikoni .
- H4wkeye
Hvala, sad cu to da pogledam. Evo bas sad sam stavio da mi za bateriju stoji u ikonici, kul izgleda. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Meni je to u ikonici premalo nekako, a pošto "'arčim" bateriju kao lud, bolje da stoji pored