Sad nude dobru cenu i za najjaci paket. Ne znam kad im novi stize u salone.AleksaM napisao:Preporuka za i30!
Pošto pored Golfa imam i njega imam samo reči hvale. 1.4 benzinac ide zaista dobro, menjac odličan, udoban i prostran. Pozadi ima vise mesta nego u Golfu, a i gepek je veći. Mekan je jako, po gradu okretan. Auto se vozi većinom po auto putu iznad ograničenja +20/30 i prosek ne ide preko 7.5l/100km. Imam ga od maja, već je na 50000km i nema nikakvih problema, pa cak ni krckanjan u enterijeru.
Što se tiče opreme, cepidlake su strašne. U osnovnom paketu nema svetla iznad vozača i suvozača, samo pozadi. Bez naslona za ruku ostaje rupa u koju ti ruka upada do lakta, takođe zadnja klupa ostaje bez otvora za ventilaciju pa je nekako hladnije pozadi. Svaki pa i najbolje opremljeni dolazi sa 15", a na njima je iskreno ružan, a ima meni lično, jednu od lepsih spoljašnjosti.
Ako si u mogućnosti uzmi i30 sa najmanje srednjim paketom opreme, gde dolazi i naslon za ruku, bluetooth i tempomat i bices zadovoljan.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk