Ono sto me najvise iznenadjuje, jeste da cak i na 4k, treba malo anti aliasinga, iskrzane su mu ivice ramena i generalno se negde tako primete nazubljene ivice.
Evo kako je to sa 2xMSAA, dosta bolje, ali je i udar na performanse odmah evidentan.

Metro Last Light redux, Metro 2033 redux, Crysis 3, Titanfall, Bioshock Infinite, Wolvenstein New Order i Wolfenstein Old Blood, Battlefield 4, Far Cry 4...Ogi napisao:Au od kada nisam nesto igrao, ima nekoliko godina... sada sam uzeo neki solidni laptop (i5, mx930 2GB, 8GB rama) pa bih hteo malo da se relaksiram.
Ne pratim uopste vise ovu scenu. Moze preporuka za neku aktuelnu FPS, moze i fazon Age of Empires, taj zanr, eto zaboravio sam kako se to zvase.A moze i neka igra za klinca, 7 i po godina... neka voznja recimo ili sport... ali da ovaj komp moze da pokrene.
A malo si i porastaoScuderia napisao:Ima brdo handling modova, probaj neki. Inace petica je graficki iskidala, sa modovima jos i ima neki replay value, ali ovako klot je bas dosadna i nisam je palio nakon prvog prelazenja ni jednom, prethodne sam igrao konstantno i nakon prelaska.