TV - Audio - Video - bela tehnika
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Trebao bi mi monitor koji bih povezao na lap-top. 23-24", pozeljno i nesto veci. Ne treba mi nista spektakularno, vec samo solidan kvalitet po ne preterano velikoj ceni. Obzirom da sam potpuni laik, da li bi neko mogao da pomogne?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nidza je u fazonu "kupujmo domace", ali posto nema domaceg onda mora nesto blizu - a sta ces blize od Gorenja i Skodedragvorl napisao:Kod nas je bas masina za sudove od prvog dana nikakva, lose perre, predozira so, uzas...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bio je nekoliko puta majstor u garanciji da to resava, mislim da je cak i menjao modul, cisto sumnjam zbog toga da je o ovome rec o cemu ti pricas.Zveroljub napisao:Kolicinu soli mozes da doziras. Kad otvoris cep za sipanje, videces crnu ili belu usku plastiku koja moze da se okrece za doziranje.dragvorl napisao:Kod nas je bas masina za sudove od prvog dana nikakva, lose perre, predozira so, uzas...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Glupo je generalizovati uopšte, obo što se pominjalo za televizore, važi i za belu tehniku.
Gorenje konkretno, radi isto kao i 90% drugih proizvođača. Sudo mašine su uglavnom Midea i Fagor, to su u najmanju ruku dve potpuno različite klase uređaja, nebo i zemlja, prosto rečeno. Određeni model Midea mašine se proizvodi u 6 klasa kvaliteta, kupac bira šta će da uzme, razlika u nabavnoj ceni može da bude dupla. Ono što je sigurno, Gorenje uređaji su precenjeni na našem tržištu, identični uređaji pod drugim brendom mogu da se kupe dosta povoljnije. Što se kvaliteta tiče, nema ga nigde. Sve je onako kako se kome zalomi
Gorenje konkretno, radi isto kao i 90% drugih proizvođača. Sudo mašine su uglavnom Midea i Fagor, to su u najmanju ruku dve potpuno različite klase uređaja, nebo i zemlja, prosto rečeno. Određeni model Midea mašine se proizvodi u 6 klasa kvaliteta, kupac bira šta će da uzme, razlika u nabavnoj ceni može da bude dupla. Ono što je sigurno, Gorenje uređaji su precenjeni na našem tržištu, identični uređaji pod drugim brendom mogu da se kupe dosta povoljnije. Što se kvaliteta tiče, nema ga nigde. Sve je onako kako se kome zalomi
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nuk, hteo sam da ti kazem da je Mirko fantastican lik i da sam ga mnogo zgotivio. Uz to je i Srbenda iz Bosne sto je jos jedan ogroman plus.
Bio je do sada nekoliko puta kod mene a i kod mojih, kod keve i caleta, sestre itd. Posten je i dobar lik. Bas on mi je i preporucio Gorenje zbog pristupacnosti delova i dao mi savete kakvu masinu da uzmem (da ne bude preko 1000 obrtaja).
Bilo kako bilo, masina je prejeftina a garancija je 5 godina , tako da opusteno.

Bilo kako bilo, masina je prejeftina a garancija je 5 godina , tako da opusteno.
Kad smo kod veš mašine keva uzela jednu gorenje. Ona izuzetno pišti i zavija.
Ovako nekako
https://goo.gl/photos/vcUhqdbrgBEi71PM6
Loša kupovina ili neispravna?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ovako nekako
https://goo.gl/photos/vcUhqdbrgBEi71PM6
Loša kupovina ili neispravna?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ovo je normalan zvuk, nije neispravna

Moje pisanje se uglavnom odnosilo na skuplje modele gde Gorenje nema šta da traži. Kada su jeftiniji modeli u pitanju, tu su svakako u prednosti upravo zbog trajanja garancije, servisne podrške i dostupnosti delova.
Znam, dobijam izveštaje redovnoOgi napisao:Nuk, hteo sam da ti kazem da je Mirko fantastican lik i da sam ga mnogo zgotivio. Uz to je i Srbenda iz Bosne sto je jos jedan ogroman plus.Bio je do sada nekoliko puta kod mene a i kod mojih, kod keve i caleta, sestre itd. Posten je i dobar lik. Bas on mi je i preporucio Gorenje zbog pristupacnosti delova i dao mi savete kakvu masinu da uzmem (da ne bude preko 1000 obrtaja).

Moje pisanje se uglavnom odnosilo na skuplje modele gde Gorenje nema šta da traži. Kada su jeftiniji modeli u pitanju, tu su svakako u prednosti upravo zbog trajanja garancije, servisne podrške i dostupnosti delova.
Zviždi tako i moja Beko pa nikad da stane,ume da iritira.
A to različito brendiranje istog proizvoda mi je prvo zapalo za oko još pre 7-8 god.u onoj ekspanziji kineskih skutera. 20 marki a 2 vrste agregata. Posle sam počeo da obraćam pažnju i ima toga u dosta branši.
t
A to različito brendiranje istog proizvoda mi je prvo zapalo za oko još pre 7-8 god.u onoj ekspanziji kineskih skutera. 20 marki a 2 vrste agregata. Posle sam počeo da obraćam pažnju i ima toga u dosta branši.
t
To svakako nije motiv, nego odnos cene i performansi. Neki poseban kvalitet se ni ne očekuje od tehnike dostupne nama smrtnicima.Delija napisao:Nidza je u fazonu "kupujmo domace", ali posto nema domaceg onda mora nesto blizu - a sta ces blize od Gorenja i Skodedragvorl napisao:Kod nas je bas masina za sudove od prvog dana nikakva, lose perre, predozira so, uzas...
Kako god, Gorenje odradilo svoj garantni rok i bije i dalje. Nije uopšte bilo skupo u nabavci 2011, jeftiniji uređaji su u pitanju na koje sam dobio ogroman popust u Pazovi.
Tapatalk
Drugaru crkao kombinovani frižider Beko posle 3godine. Garancija je 5 godina . Fiskalni račun izbledeo . Pozvao ovlašteni servis - otkačili ga. Kažu da ne važi garancija bez fiskalnog na kojem se ništa ne vidi.
On pozvao majstora koji mu rekao da je crko kompresor i da se popravka ne isplati. Zvao drugog majstora koji je rekao isto što i prvi. On popizdio i kupio novi frižider -opet Beko i opet 5 godina garancije.
On pozvao majstora koji mu rekao da je crko kompresor i da se popravka ne isplati. Zvao drugog majstora koji je rekao isto što i prvi. On popizdio i kupio novi frižider -opet Beko i opet 5 godina garancije.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zato ja skeniram sve fiskalne za te 'bitnije' kupovine.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Upravo tako.
Ranije sam skenirao, a sada slikam.
Ranije sam skenirao, a sada slikam.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Čuvanje računa ide s godinama...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Moj cale s godinama prestao da cuva racune.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
S godinama ne znaš ni gde je stvar koju si kupio, a ne račun