BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Stvarno ovakvu rucicu davno nisam video. Fora neka je sigurno.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Znam ja par bivsih sofera koji bmw karavane voze. Ovo kad docekaju, nema vece radosti za njih.Delija napisao:Vozaci kamiona ce se osecati kao kod kuce
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ja se nadam da je i volan fora neka, ne zna se sta je gore.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Fora je verovatno u tome da su namerno napravili tako ogavan volan i rucicu menjaca, a onda u opcionom katalogu imaju 37 razlicitih volana i 43 razlicite rucice menjaca koje posle debelo naplate, jer niko polunormalan nece to ovako poruciti kao na slici. 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
kragujevac napisao:Fora je verovatno u tome da su namerno napravili tako ogavan volan i rucicu menjaca, a onda u opcionom katalogu imaju 37 razlicitih volana i 43 razlicite rucice menjaca koje posle debelo naplate, jer niko polunormalan nece to ovako poruciti kao na slici.
Vecinu kupaca boli karina za Volanom i Rucicom

Sjecam se da sam citao da nekih 40-50% vozaca 1-serie ne znaju na kojim tockovima auto vuce

Mozda ih ne zanima kako ide i slicni tehnicki detalji, ali nema osobe kojoj nije bitno kako izgleda 
Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Pojavio se u NS... kaze brat da izgleda surovo.
S obzirom da se manuelni menjač nudi samo uz osnovnu motorizaciju, kao i kod E klase, nije ni čudo da nisu posvetili malo pažnje dizajnu ručice. Moderni enterijeri u višoj klasi su u startu dizajnirani za malu ručicu automatskog menjača.
Meni je ono gadno isto koliko i ovo...

Tako i treba, ko hoce da se pravi pametan i skrnavi auto manuelnim, neka mora da ga skrnavi do kraja.
Meni je duplo gore u G30, ni za poredjenje, iako se slazem sa konstatacijom da se te rucice ne uklapaju u ovu klasu. U F10 je izgledala pristojnije, VAG da ne pominjem, standardno najlepse/najmanje rucice manuelnog menjaca.

Ebo te al je lep i dobar enterijer a skoro 8 god star.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Sada sam pokušao naći novu E klasu na mobile.de sa manuelnim menjačem, nisam uspeo 
Malo ste počeli da preterujete, kao da su te ručice pre izgledale odlično a sada su kao mnogo ružnije. Meni nije neka velika razlika u izgledu g30/f10 ali ok...

Malo ste počeli da preterujete, kao da su te ručice pre izgledale odlično a sada su kao mnogo ružnije. Meni nije neka velika razlika u izgledu g30/f10 ali ok...
Haha. Najgore je videti C klasu sa manuelcem.Laki021 napisao:Tako i treba, ko hoce da se pravi pametan i skrnavi auto manuelnim, neka mora da ga skrnavi do kraja.
Sent from my m2 using Tapatalk
Ma da li si realanFloyd napisao:S obzirom da se manuelni menjač nudi samo uz osnovnu motorizaciju, kao i kod E klase, nije ni čudo da nisu posvetili malo pažnje dizajnu ručice. Moderni enterijeri u višoj klasi su u startu dizajnirani za malu ručicu automatskog menjača.

Ni tu nije lepo, ali nije ni gadno, ova kombi rucica na g30 je ocaj, kao i ovaj nakaradni volan.
ROCK napisao:Scuderia napisao:Au sramote na sta lici saltung![]()
Ovo rucica manuelnog iz G30? Ako.jeste bas sramotno ruzno.za auto te klase. Ja mislio da manuelaca uoste nema u ponudi
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3